Hárman meghaltak, tizenegyen megsérültek a Bócsánál történt balesetben

Két autó ütközött, az egyikben ketten a helyszínen életüket vesztették, bennégtek a járműben.

Összetört autó az 54-es főút mellett Bócsa külterületén, miután egy másik gépkocsival ütközött 2022. augusztus 5-én.
Összetört autó az 54-es főút mellett Bócsa külterületén, miután egy másik gépkocsival ütközött 2022. augusztus 5-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Három meghaltak és tizenegyen megsérültek a Bócsánál péntek hajnalban történt balesetben – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság délelőtt. Korábban két halálos áldozatról szóltak a hírek.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy georgiai férfi tizenöt embert akart átcsempészni az országon egy személyautóval. Egy járőr Tázláron akart intézkedni a sofőrrel szemben, de ő megállás nélkül továbbhajtott.

Az autót vezető férfi az 54-es út kereszteződéséhez érve sem lassított, nem biztosított elsőbbséget, ezért összeütközött egy másik autóval. A járőr a helyszínre érve a járműveket az árokba borulva találta; az autók az ütközés miatt kigyulladtak.

A határsértők közül ketten a helyszínen életüket vesztették, bennégtek a járműben. A két kocsiban utazók közül tizenkét sérültet kórházba szállítottak, közülük egy határsértő életét vesztette.

A georgiai sofőr ellen a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai embercsempészés és halálos tömegszerencsétlenséggel járó közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomozást indítottak – tudatta a rendőrség.

Kapcsolódó hírek