Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Karácsony: „Nem azért, de ha a BudapestGO olyan sz@rul működne mint a MÁVapp, Budapesten már tüntetnének ellenünk”

Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester sajtótájékoztatót tart, miután átvette hivatalát elődjétől, Tarlós Istvántól a Városházán 2019. október 17-én.
Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester sajtótájékoztatót tart, miután átvette hivatalát elődjétől, Tarlós Istvántól a Városházán 2019. október 17-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Valószínűleg angolul nyílhatott meg a MÁV mobilalkalmazása Karácsony Gergelynek, mert nagyon felhúzta magát rajta, Budapest főpolgármestere azt írta ki a Facebook-oldalára:

„Nem azért, de ha a BudapestGO olyan sz@rul működne mint a MÁVapp, Budapesten már tüntetnének ellenünk. »Szerencsére« a vonatok késésére biztosan számíthatsz, így van esélyed személyesen jegyet venni.”

Nem azért, de ha a BudapestGO olyan sz@rul működne mint a MÁVapp, Budapesten már tüntetnének ellenünk. “Szerencsére” a vonatok késésére biztosan számíthatsz, így van esélyed személyesen jegyet venni.

Posted by Karácsony Gergely on Sunday, July 31, 2022

Hogy mi köze a vonatok késésének a telefonos alkalmazáshoz, az nem derült ki, mindenesetre több kommentelő megjegyezte, hogy ők évek óta gond nélkül használják a MÁV appot. Amelyen keresztül egyébként a vasúttársaság még 5% kedvezményt is ad a jegyekre, ellenben a BudapestGO-val, ami pl. gyűjtőjegy vásárlására sem alkalmas, csak a drágább, egyenkénti vonaljegy váltható meg benne (és arra sem jár kedvezmény), de Budapest főszarszakértője ezekre már nem tért ki).

Kapcsolódó friss hírek

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték