Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Itt az újabb hőhullám, 38 fokot hoz a hét második fele – mutatjuk az előrejelzést

Egy kislány hűsíti magát a kánikulában a budapesti Szabadság tér szökőkútjában.
Fotó: MTI/Kallos Bea

Újabb hőhullám éri el hazánkat, melynek hatására az Időkép friss előrejelzése szerint a hét második felében már közel 40 fokot is mérhetünk.

Kedden is már sok napsütésben lesz részünk, az eső messzire kerül minket, délután 30-35 fokot mutathat a hőmérő. A szél gyenge, mérsékelt lesz, helyenként azonban egy-egy élénk lökés is előfordulhat.

Szerdán tovább melegszik az idő. Ha egy kicsit hűsölni szeretnénk, keljünk hajnalban, a szélcsendes völgyekben 9-10 fok, másutt 12-19 fok várható. A folytatásban viszont pogány meleg lesz, 33-37 fokot prognosztizálnak a szakemberek. A szelet helyenként élénk lökések kísérhetik.

A csütörtök sem ígér komoly változást, maximum késő délután, nyugaton növekedhet meg erősebben a felhőzet, de csak kevés esély van záporra, zivatarra. A legmelegebb órákban 34-38 fokban szottyadhatunk.

Pénteken gomolyfelhősödés várható a napsütés mellett, néhol egy-egy zápor, zivatar frissítheti fel a napot. Többfelé élénk, zivatarok környezetében erős lehet a nyugati-északnyugati szél. Hajnalban 16-23, délután 32-38 fok valószínű.

Az időjárásportál szerint a forróság szombaton is velünk lesz, délutántól azonban egy gyenge hidegfront hozhat elszórt záporokat, zivatarokat és feltámadó szelet.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz