Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Sokkolót is alkalmaztak a rendőrök a ma reggeli budapesti tüntetésen

RövidenRöviden
A Margit hidat korábban lezáró tüntetők a rendőri intézkedés után a gyalogjárdán, a pesti hídfőnél 2022. július 18-án. A demonstrálók a kisadózó vállalkozók megszorítása és a rezsiköltségek drágítása ellen tüntettek.
A Margit hidat korábban lezáró tüntetők a rendőri intézkedés után a gyalogjárdán, a pesti hídfőnél 2022. július 18-án. A demonstrálók a kisadózó vállalkozók megszorítása és a rezsiköltségek drágítása ellen tüntettek. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Egy korábbi szabálysértése miatt körözött embert is előállítottak a rendőrök a hétfőn, a Margit hídra hirdetett tüntetésen – közölte a rendőrség ezt az isten tudja miért lényeges információt, ha csak nem azért, hogy ezzel is megpróbálják diszkreditálni a kisvállalkozók megszorítása, illetve a rezsiköltségek drágítása miatti tiltakozásokat.

Az orbáni sanyargatások elleni újabb megmozdulást reggel 7 órára hirdették meg ételfutárok. A hídon végül csak 11 óra körül állt helyre a közlekedés.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a bejelentett gyűlésen 109 embert vegzáltak igazoltattak. Mivel a bejelentett gyűlés 9 órai végét követően a résztvevők nem hagyták el a úttestet és a síneket, ezért a rendőrök felszólították őket, menjenek fel a járdára. Miután a többszöri felszólításnak sem tettek eleget, a rendőrök öt embert állítottak elő, és indítottak szabálysértési eljárást velük szemben.

Egy emberrel szemben sokkoló eszközt alkalmaztak.

A bejelentett gyűlést követően gyülekezési joggal visszaélés miatt három emberrel szemben indítottak szabálysértési eljárást. Egyikükről adatai ellenőrzésekor kiderült, hogy korábbi szabálysértése miatt körözik, őt előállították. Két emberrel szemben közlekedési szabálysértések miatt szabtak ki bírságot – írták az Orbán-kormány budapesti rendőrei.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Magyar Péter tüntetést hirdetett estére

Törley Katalin: Lökdöstek, megütöttek, lekurváztak Orbán rajongói március 15-én

Orbán a KRÉTA-rendszeren keresztül üzent a szülőknek

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt