Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Módszerek a hosszú szoknya megfelelő viselésére

Egyikünknek sem kell túl sokat fáradoznia azon, hogy bárkit is meggyőzzön a miniszoknya érdemeiről. A 60-as évek nagy divatja, amely alig veszített a régi fényéből. A hosszabb változatok viszont nem élvezték ugyanazt a hírnevet.

szoknya

A belőlük összeállított outfitekben azonban van egy közös vonás: lehetőség nyílik rá, hogy megmutasd a rétegező képességeidet. Akár az irodába, akár buliba mész, a plus size maxi szoknyák sokoldalú választást jelentenek minden alkalomra. Könnyű különböző kiegészítőkkel felszerelni, és az év minden szakaszában fantasztikusan néznek ki.

Ha inspirációt keresel a gardróbszekrényedbe való beépítésükhöz, tippjeinkkel segítünk, hogyan viselheted stílusosan az Abutik Női Ruha Webáruház szoknyáit.

Tartsd szem előtt az arányokat!

Egy olyan libbenő darab, mint a Cavaricci plus size molett aszimmetrikus, fodros aljú nyári szoknya a már fentebb említett Abutik Női Ruha Webáruház kínálatából, igazán jól fog kinézni egy jól illeszkedő felsővel, például egy bodyval vagy crop topokkal.

Ne komplikáld túl!

A maxi szoknyák fazonjuknál fogva stílusosabbak, de ugyanolyan jól néznek ki, ha egyszerű pamut felsővel vagy causal pólóval párosulnak.

Öleld fel a monokromatikus megjelenést!

Próbáld ki a tetőtől talpig monokróm megjelenést, és ezt kombináld változó textúrájú anyaggal. Ezek az összeállítások garantáltan egész évben működni fognak.

Húzz valami váratlant!

Próbálj ki valami váratlant, például egy tüllszoknyát bőrkabáttal párosítva. Ez egy másik nagyszerű módja annak, hogy télen maxi szoknyát viselj, mivel a kabát levágott hossza jól illeszkedik ehhez a szoknyához.

Érezd magad nőiesnek!

Ha maxi szoknya formázásáról van szó, a csipke a tökéletes választás, hogy könnyedén sikkesnek tűnj, és minden helyzetben magabiztosnak érezd magad. Kapd elő tehát a legszebb csipke felsőrészed, illetve a legcukibb magassarkú cipődet, és tedd fel az i-re a pontot az egészben egy clutch táskával.

Tartsd koordináltan!

Míg a maxi ruhák istenien néznek ki, a maxi szoknya egy hasonló mintázatú felsővel hordva ugyanolyan megjelenést kölcsönöz, azonban kétszer olyan okos lehetőség – egy ruha megjelenését imitálja, de külön is hordható. Ezenkívül egy ilyen elegánsabb, koordinált szett hosszabb sziluettet ad, így minimális erőfeszítéssel fantasztikusan érezheted magad!

Halmozz például pöttyösre pöttyöst! Ezt a párosítást pedig tartsd klasszikusan monokróm színekkel, vagy vidd el merészebb irányba élénk árnyalatokkal.

Kiegészítők a megjelenés felfrissítéshez

Végezetül a legjobb módja annak, hogy egy kis vagányságot adj bármilyen outfithez, ha számos kiegészítőt építesz be. A stílusos ékszerektől és övektől a divatos tornacipőkig az általad választott kiegészítők egész évben hordhatóvá teszik a maxidat!

Egy aranyos szandállal és egy stílusos táskával készen állsz egy napra ezen a nyáron. Télen pedig egyszerűen válts egy bokacsizmára és egy időtlen bőrtáskára. Míg a virágos fejpánt egy kis tavaszt, a nyomott sál pedig őszi hangulatot csempész majd az összeállításodba.

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Ez a KDNP-s férfi szeretne mondani valamit Önnek a termékenységtudatosságról

Elhunyt Ferge Zsuzsa

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó