Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Férfias cruiser bringák, ha meguntad a szokványos modelleket

Férfias cruiser bringák, ha meguntad a szokványos modelleket

A bringás piacon nagyon sok csinos, csajos darabbal találkozhatunk, de ne gondoljuk, hogy a férfiak hátrányban lennének ezen a területen! Napjainkban olyan egyedi festésű bicajok is beszerezhetőek, amelyeken bármelyik férfi büszkén feszítene. Persze ezt így elsőre nehéz lehet vizualizálni, ezért a következő pár sorral most az uraknak szeretnénk kedvezni. Tarts velünk, és ismerd meg a legegyedibb férfias cruiser bicikliket!

Kerékpár, ami semmihez sem fogható

Bizonyos bringák elütnek a társaiktól. Elütnek felépítésükben, alkatrészeik típusában és persze a megjelenésükben. A Kerekparom.hu: Kerékpár Webshop cruiser modelljei között mindenki megtalálja a számára illő darabot, még a férfiak is.

Egy cruiserrel felszabadult és izgalmas a kerékpározás, és az sem utolsó, hogy nem kell újabb csípőficamot áldoznunk a kényelem oltárán. Ez a típus már egészen az 1970-es évektől szeli az utakat, ekkor jelent meg ugyanis először az egyesült Államokban található Miamiban. Florida zsúfolt strandjai elegendő embert biztosított arra, hogy rajongókat szerezzen ez a bringa.

A nyaralás “cirkáló járgánya” hamar úgy épült be a köztudatba, mint a nyaralás legfontosabb kiegészítői, s a “chill feeling” egyértelműen utánozhatatlanná vált. Nincs más olyan kerékpár, ami képes lenne ezt kiváltani belőlünk.

Pont egy cruiser? Igen! Pont egy cruiser!

A városi közlekedés egyik speciális formáját teszi lehetővé a cruiser bicikli, amely strapabíró acélvázaival, különösen minőségi felszerelésével, váltó- illetve fékrendszerével és széles gumijával tökéletesen alkalmazkodik a körülményekhez.

Ha ez a modell választod, kényelemből nem lesz hiány, és a hajtás során sem érzed azt majd, hogy megszakadsz az erőlködéstől.

Cruiser dizájn? Jöhet!

A dizájn egyaránt kiemelt szerepet kap, és gyakran emlegetjük egy lapon a cruiserekkel. A Csepel letisztult, fehérré festett női bicaja, V-fékkel és acélszerkezettel van megáldva, de az olyan extrákról sem kell lemondanunk, mint amilyen a csomagtartó vagy éppen a sárvédő. A Neuzer és a Koliken márkák ugyancsak különleges kerékpárokat hoz forgalomba, amelyek között szívesen válogatunk.

Cruiserek férfiaknak

Ahogy azt már említettük, a férfias bringák sem olyan ritkák manapság. Számos fekete vagy sötétkék festésű darab kerül forgalomba, amelyeknek már a megjelenése is tekintélyt parancsoló. Ráadásul a bivalyerős kialakításuknak hála hosszú távon hasznosíthatjuk őket.

Bizonyos gyártók az egyedi, személyre szabott ötletek megvalósításától sem riadnak vissza, így akár egy szép napon te magad leszel az, aki az “álombringát” birtokolja majd! De addig nézz szét annyi helyen, amennyin csak tudsz, mert a tökéletes kerékpár kiválasztása kicsit sem túlzás! A cruiserrel már közel kerülhetsz a legkényelmesebb megoldáshoz!