Belföld

Kormányátalakításra készülhet Orbán Viktor, Navracsics lehet a nagy nyertes

Tech

Kiszivárgott: ennyit kell fizetni hamarosan a hirdetésmentes Facebookért és Instagramért

Bűnügy

Beteg állatok: homokot, kavicsot tömtek egy kisfiú szájába Borsodban, életveszélyes állapotba került

Gulyás: a baloldal azon dolgozik, hogy ne lehessen egészségügyi és pedagógusbéremelés Magyarországon

12 év kormányzás után kiderült: a költségvetést titokban még mindig a baloldal állítja össze!

RövidenRöviden

A helyreállítási alapról való megegyezés már csak az Európai Bizottságon múlik, miután a kormány elfogadta a bizottság álláspontját a vitás kérdésekben – állította a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című propagandaműsorában.

Gulyás Gergely közölte: a bizottságnak elküldött válaszban mind a négy olyan területen, ahol a testület előrelépést várt, elfogadták a bizottság álláspontját, mivel szerinte ezeknek a kérdéseknek a jelentősége lényegesen kisebb mint annak, hogy Magyarország végre megkapja azokat a pénzeket, amelyek az uniós szabályok szerint nekünk járnak.

Azt is mondta, az ügyben szakmai egyeztetés és politikai vita van. Az utóbbit az okozza, hogy állítása szerint Magyarországon a baloldal és nyugat-európai szövetségesei nem szeretnének semmiféleképpen megegyezést!

Nem támogatják, sőt tesznek is azért, hogy a magyar pedagógusok ne kaphassanak béremelést – hergelte Gulyás a propaganda-hazugságokon nevelt hallgatókat, úgy magyarázva, hogy hiszen „az uniós pénzek között található” az a forrás is, amely pedagógusbérekre lenne fordítható. Továbbá az egészségügyi béremelés fedezete is a helyreállítási alap költségvetésében van – állította, totálisan hülyének nézve a közvéleményt, és azt sugallva, hogy csak az unión múlik, hogy Magyarországon működik-e oktatás és egészségügy, mert ugye más, saját forrásból nyilván tilos, nem lehet, nem tudna a kormány emelni a béreken, ha akarna.

Gulyás arról nem beszélt, hogy pl. kormányzati kommunikációra és sportra már az eddigiekhez képest is vígan tízmilliárdokkal többet szán a kormány a jövő évi büdzsében – milyen szerencse, hogy azoknak a fedezete nem a helyreállítási alap költségvetésében van!

Ezek is érdekelhetnek

BREAKING, NAGY A BAJ! Megbuzító könyvet fogott Hidvéghi Balázs a Liszt Ferenc reptéren, bejelentést tett a főispánnál

A ruszkibérenc, Magyarországot a német nagytőkének és a kínai gyarmatosítóknak kiárusító Fidesz frakcióvezetője: Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni a külföldi befolyásszerzési kísérletektől

Orbán Viktor is gratulált a „kisújszállási asszonyságnak”

Brutális összeget költött a CÖF az értelmetlen „háborúpárti” lejáratókampányára

„Egyetlen békepárti ország”: honvédségi magazinműsor indult az M1 propagandacsatornán

Mostantól titkolni fogja a kormány, hogy mekkora a pedagógushiány Magyarországon