Kilóg a seggünk a gatyából, de Európa legnagyobb tűzijátékát rendezi a kormány: az Átrium keményen visszakérdezett

Ünnepi tűzijáték 2017-ben Budapesten.
Ünnepi tűzijáték 2017-ben Budapesten. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Európa legnagyobb tűzijátékát rendezi meg a kormány augusztus 20-án, a durrogó színes fényektől évente újra és újra elaléló prolik szórakoztatására – jelentette be a mai Kormányinfón Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Az ugyancsak a kormány „jóvoltából” éppen ellehetetlenülő Átrium Színház ennek kapcsán tett fel egy bővített kérdést a Facebookon, idemásoljuk változtatás nélkül:

Tisztelt Kormányinfó!
Örömmel olvastuk, hogy augusztus 20-án Európa legnagyobb tűzijátékát rendezik, ami 32 perces lesz. Azt szeretnénk kérdezni, hogy nem lehetne csak 31 perces? És a különbözetből megmaradhatna a KV Társulat, a Katlan Csoport Közhasznú Kulturális Egyesület, a Nézőművészeti Kft., a Láthatáron Csoport, a SzínMűHely Alapítvány, a MU Színház, a SÍN Arts and Culture Center, a THEALTER, a Veres 1 Színház, a Gólem Színház, a MáSzínház, RÉV Színház, a Füge Produkció, a Káva – Szerintem is ez a részvétel kora, a Proton Theatre, a Pintér Béla és Társulata, a Centrál Színház és esetleg az Átrium is, és még maradna is belőle, amit arra költenének, amire akarnak.
Ezt szeretnénk kérdezni.
(A további 31 percre is lenne javaslatunk, de nem akarunk túlnyúlni a takarónkon.)
Köszönjük a figyelmet!

Tisztelt Kormányinfó!Örömmel olvastuk, hogy augusztus 20-án Európa legnagyobb tűzijátékát rendezik, ami 32 perces lesz….

Posted by Átrium on Thursday, July 7, 2022

Kapcsolódó hírek