Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Nevelőapjuk végezhetett a 13 éve Diósjenőn eltűnt lányokkal

Több mint tíz éve elkövetett gyilkosság gyanúsítottját tartóztatták le Nógrád megyében.

Részlet az RTL Híradó riportjából.
Részlet az RTL Híradó riportjából.

Egy több mint tíz éve Diósjenőn elkövetett emberölés gyanúsítottját tartóztatták le Nógrád megyében – közölte a megyei főügyészség hétfőn. A feltételezett elkövetőt pénteken vette őrizetbe a rendőrség.

Az ügyészség a közleményében azt írta: a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóságának nyomozói egy évtizedes eltűnési ügyben pénteken „nyomozási cselekményeket hajtottak végre” Diósjenőn, mivel az elkövető kilétére utaló újabb adatok merültek fel.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség készenléti ügyészének indítványa alapján a Balassagyarmat Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A döntést a terhelt és az ügyészség tudomásul vette, a védő azonban az ülésen nem volt jelen, így a határozat nem végleges – közölték.

A Nógrád Megyei Hírlap információja szerint egy 13 éve eltűnt lány maradványai kerülhettek elő egy diósjenői családi ház kertjében a hétvégén. Ugyancsak eltűnt testvére holttestét tovább keresik. A lap úgy tudja, a gyilkossággal gyanúsított férfi a nevelőapjuk.