Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Bulvár

Gálvölgyi János rosszul lett az előadás előtt, nem tudott színpadra állni

Baleset

Nagy baleset az M1-esen Budaörsnél, több kilométeres a torlódás

Videón, ahogy az utcára omlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában

Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.
Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Népszavához eljutott egy térfigyelő kamera felvétele, melyen az látszik, ahogy hétfő délelőtt a járókelők közé omlott egy épület teteje Budapesten, a VI. kerületi Jókai utca 1. szám alatt.

Az utcára omlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában a Jókai utcában, négyen megsérültek, a rendőrség büntetőeljárást indított.Felkavaró felvétel!

Posted by Népszava Online on Monday, June 27, 2022

A balesetben négyen sérültek meg, egy nőt koponya- és gerincsérüléssel szállítottak kórházba. A katasztrófavédelem közlése szerint öt autó totálkáros lett a törmelék alatt.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!