Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Célt ért Németh Szilárd élete legfontosabb őrjöngése: sztornózza a Főtáv a hibás csepeli számlákat

Hiába, a nép szolgálatára születni kell.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2020. május 21-én.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára a honvédelem napja alkalmából tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2020. május 21-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Drámai hőbörgések közepette megoldódni látszik Csepel legutóbbi, ha nem a valaha volt Legjelentősebb Botránya: történt ugyanis, hogy a Kölcsey Lakásfenntartó Szövetkezet által kezelt társasházak lakói több mint százezer forintos távhőszámlát kaptak kézhez.

Mindezt azért, mert a számlák azon az adaton alapultak, amelyet a közös képviselő rögzített, és noha a Főtáv rendszere automatikusan figyelmeztette a közös képviselőt, hogy a lejelentett adat jelentősen eltér a korábbiaktól, ő mégis feltöltötte azt.

Ilyenkor a normális emberek megkérik a szolgáltatót, hogy kalkuláljon újra, tévesztés történt (stb.), készül új számla és az élet megy tovább. A csepelieknek azonban van egy Németh Szilárdja, aki akkora politikai óbégatással tarkított műbalhét rendezett, hogy még Karácsony Gergely főpolgármestert is bocsánatkérésre szólította fel, a lakájmédiát pedig azzal ordítozta tele, hogy „a baloldal” szándékosan támadt rá a csepeli társasházakra.

KÖZLEMÉNYMegdöbbenve olvastam a sajtóban, hogy Csepelen két panelház lakói is több, mint százezer forintos…

Posted by Németh Szilárd on Sunday, June 12, 2022

A Főtáv hajlandó sztornózni a csepeli „horrorszámlákat”

– jelentette végül diadalmasan a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos szerdán, mintha nélküle és az agyatlan hergelése nélkül ez nem következhetett volna be.

„Komoly nyomásgyakorlásra volt szükség”, részletezte Németh Szilárd aktuális munkasikereit, hogy micsoda kihívás volt elintézni a hibásan kiállított számlák sztornózását.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül