Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Peppa malac a gyerekszobában 

Peppa malacnak és családjának kalandjait szinte minden óvodáskorú gyermek ismeri és szereti. A pár perces epizódok tanulságosak, és vidám történetekkel szórakoztatják a kicsiket. A gyerekek könnyen tudják értelmezni és átérezni Peppa kalandjait, mert egyszerűek és mindennaposak, amivel ők is nap mint nap találkoznak, mint például az öltözködés, fürdés, játékok, segítségnyújtás, stb.

https-_eking.hu_ - 2022 június - Cikk4

Kik a szereplők?

A főszereplő Peppa, a pimasz kis malaclány, kisöccse Zsozsetta, aki még csak röfögéssel és olykor sírással tudja kifejezni érzelmeit. A gondoskodó szülők Mama malac és Papa malac nagyon kedvesen terelgetik a gyerekeket, és mint minden malac, imádják a hasukat. A család tagjai a nagyszülők, nagynéni, nagybácsi és természetesen az unokatestvérek, Cloé és öccse Alexander. A bájos történeteket további szereplők teszik életszerűbbé: Gazella néni, aki az óvodavezető, Róka úr az állatorvos, Póni úr az optikus, Elefánt úr a fogorvos, a boltos Zebra úr, Mackó doktor, az óvodás társak: Rebeka nyuszi, Pedró póni, Suzy bari, Candy cica, Emily elefánt, Richard nyuszi, Gerald zsiráf, Dani kutyus.

Ha gyermekednek is Peppa a kedvenc mesehőse, akkor biztosan örömet okozol neki, ha az Ekingnél kapható Peppa malacos lakástextilekkel dekorálod a szobáját.

Peppa malac az ágyban

A gyerekszoba központi eleme az ágy, a Peppa malacos ágyneműhuzat nemcsak remekül feldobja a gyerekszoba hangulatát, de a gyermeket motiválhatja is a délutáni és esti alvásra. Hiszen ha kis kedvence az ágyban van, akkor ő is szívesebben bújik a puha ágyneműbe. Ha az óvodai ágyneműhuzat is Peppa malacos, akkor az ebéd utáni alvás sem fog problémát jelenteni.

A bájos rózsaszín kis malac persze nem csak az ágyneműn jelenhet meg, választhattok pihe-puha polártakarót és párnákat is az ágyra. Sőt a törölközőn is Peppa köszönhet vissza, így az esti fürdést is várja már a gyermek, hogy utána a kedvenc mesehőse díszítette törölközőt használhassa.

Sokkal okosabb döntés, ha a szeretett rajzfilmfigura karaktere, ilyen formában jelenik meg a gyermek szobájában, környezetében, mintha műanyag és plüss játékokkal árasztanánk el.

Peppa mindenhol

A gyerekszobán túl, a konyhában, étkezőben is megjelenhet a kis röfi. Ha a tányérokon, poharakon, evőeszközökön is Peppa mosolyog, akkor az étkezés is élvezetesebb és szórakoztatóbb. A válogatós gyerekeket könnyebben rá tudjuk venni az evésre. A Peppa malacos ovis kirándulócsomaggal sokkal élvezetesebb lesz az új dolgok felfedezése is, hiszen a röfis hátizsákkal és szendvicsesdobozzal minden színesebb.

Az Eking választékában megtalálsz mindent, amire óvodáskorú gyermeked csak vágyhat, természetesen Peppa malaccal díszítve. A választás nem lesz könnyű, mert szebbnél szebb darabok közül válogathattok. Ha az oviba is Peppa malacos kiegészítőket visztek, akkor sokkal könnyebb lesz a kicsi számára a reggeli elválás, és a délutáni várakozás sem fog olyan hosszúnak tűnni számára, amíg érte nem mész.