Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Okosotthon kialakítása a megfelelő eszközökkel

Az okosotthonok kialakítása egyre népszerűbb, de ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb kiegészítőket, igencsak bele kell ásnunk magunkat a témába.

https-__www.okosabbotthon.hu_ - 2022 június - Cikk1

Az Apple HomeKittel kompatibilis okoseszközök beszerelésével, egyszerűen egy mobilalkalmazás segítségével irányíthatjuk az otthonunkban lévő kütyüket. Így kialakíthatunk egy kényelmes, nagyon hatékony és ugyanakkor biztonságos otthont.

Automatizáld otthonod az Apple HomeKit eszközök segítségével

Az okosotthonok egyik legnagyobb előnye, hogy számos folyamatot automatizálhatunk az eszközök segítségével. Attól függően, hogy milyen funkciók ellátására állítjuk össze a rendszerünket, számos lehetőség rejlik benne. Amennyiben te is kedveled az Apple termékeket, akkor az OkosabbOtthon.hu-nál kapható Apple HomeKit egy olyan okosrendszer lesz számodra, mely kompatibilis az eszközeiddel.

Többféle feladatot is integrálhatsz ebbe a rendszerbe, például kialakíthatsz egy intelligens termosztátot vagy alkalmazhatod a világítás és a zárak irányítására is. Az okostelefonod segítségével egyszerűen vezérelheted a rendszert, akár egy érintéssel. És arra is alkalmas, hogy akár távolról irányítsd az eszközöket.

Hogyan kommunikálnak egymással az eszközök?

Kialakításuknak köszönhetően mindössze egy Wi-fi kapcsolatra lesz szükséged, ugyanis ezen keresztül kapcsolódhatnak a hubhoz. Lehetőség van a Bluetooth használatára is, de ilyenkor figyelj arra, hogy az ezen keresztül kommunikáló eszközök legfeljebb 40 méter távolságra legyenek egymástól. Amennyiben ez nem megoldható, akkor felerősítheted ezt a jelet, ilyenkor pedig a Bluetooth Wi-fi hídként fog működni, így kiszélesítheted az eszközök hatótávolságát.

Számos olyan érzékelőt építhetsz be a rendszerbe, amely képes az együttműködésre a HomeKittel. Létrehozhatsz egy egyéni környezetet, ami akár egyszerre több eszközt is képes működtetni. Automatizálhatsz olyan folyamatokat, mint hogy lefekvéskor bezárja a bejárati ajtót vagy kapcsolja le a lámpákat. Bővítheted a rendszert mozgásérzékelőkkel is, így a lámpákat, illetve a csatlakoztatott eszközöket egy mozdulattal ki- és bekapcsolhatod igényeidnek megfelelően.

Valósítsd meg álmaid otthonát az Apple HomeKit segítségével

Egy okosotthon megvalósítása ma már szinte mindenki számára elérhető. Így számos olyan funkciót és folyamatot automatizálhatsz, melyekre egyébként figyelned kéne, és sok időt és energiát vehetne el tőled. Az okoseszközök segítségével megépítheted álmaid otthonát, ahol sokkal nagyobb kényelem és biztonság vár haza minden nap.

Az OkosabbOtthon.hu webáruházban számos olyan terméket találhatsz, amelyek segítségével kiépítheted a saját rendszeredet. Vedd számba, mik azok a funkciók, amikre valóban szükséged lehet. Szeretnéd érzékelők segítségével biztonságosabbá tenni a lakásod működését? Vagy mindig égve felejted a villanyt, így jó lenne, ha valaki azokat lekapcsolná és így csökkenne a villanyszámlád? Számos szempont lehet és hidd el, ezeket mind érdemes megvalósítani. Építs te is okosotthont.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten