Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Az intenzíven ápolják, életveszélyes állapotban van a buszban felejtett kislány

Az intenzíven ápolják, életveszélyes állapotban van a buszban felejtett kislány
Fotó: police.hu

Továbbra is életveszélyes állapotban van az a kislány, akit egy kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán.

A Debreceni Egyetem sajtószolgálata csütörtökön azt közölte, a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik, „állapota súlyos, életveszélyes”.

Korábban a szoljon.hu adott hírt arról, hogy „életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá”. Úgy tudni, leszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki, így maradhatott magára a gyermek.

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje akkor megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.

A megyei rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről.