Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Elbocsátások kezdődtek a megyei propagandalapoknál

Elbocsátások kezdődtek a megyei propagandalapoknál

Sorra rúgják ki a lakájokat a központi propagandát összefogó, Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó Mediaworks több megyei lapjától – írja a hvg.hu.

A lap úgy tudja, a Délmagyarországtól már a szerkesztőség közel felét elküldték, újságírókat, tördelőt és fotósokat is menesztettek az egykor szebb napokat látott Csongrád-Csanád megyei kiadványtól.

A Média1 szerint a Zalai Hírlap szerkesztőségében is zajlik a tisztogatás: Zalaegerszegen a kb. nyolc újságíróból 4-5-öt bocsátanak el, és lesz két fő, akit gyakorlatilag „lefokoznak” (jelentsen ez bármit is egy kormányzati médiamunkás esetében).

A karcsúsítás mögött az állhat, hogy a kormány mostantól – hiszen jó darabig nem várható nagy téttel járó választás – nem önti számolatlanul a pénzt az őt támogató lapoknak, azok pedig piaci alapon ezek szerint képtelenek fenntartani magukat. Ez lett a veszte a Pesti TV-nek is: a jobboldali fiataloknak szánt, ám közönségigénnyel nem találkozó trashtévéről május elején derült ki, hogy megszüntetik gazdái.

Mondanánk egyébként, hogy a Röviden éppen ügyes, kritikus szerkesztőt keres, de utóbbiból is következik, hogy nem bukott propagandisták jelentkezését várjuk.

Kapcsolódó friss hírek

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat