Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Elbocsátások kezdődtek a megyei propagandalapoknál

Elbocsátások kezdődtek a megyei propagandalapoknál

Sorra rúgják ki a lakájokat a központi propagandát összefogó, Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó Mediaworks több megyei lapjától – írja a hvg.hu.

A lap úgy tudja, a Délmagyarországtól már a szerkesztőség közel felét elküldték, újságírókat, tördelőt és fotósokat is menesztettek az egykor szebb napokat látott Csongrád-Csanád megyei kiadványtól.

A Média1 szerint a Zalai Hírlap szerkesztőségében is zajlik a tisztogatás: Zalaegerszegen a kb. nyolc újságíróból 4-5-öt bocsátanak el, és lesz két fő, akit gyakorlatilag „lefokoznak” (jelentsen ez bármit is egy kormányzati médiamunkás esetében).

A karcsúsítás mögött az állhat, hogy a kormány mostantól – hiszen jó darabig nem várható nagy téttel járó választás – nem önti számolatlanul a pénzt az őt támogató lapoknak, azok pedig piaci alapon ezek szerint képtelenek fenntartani magukat. Ez lett a veszte a Pesti TV-nek is: a jobboldali fiataloknak szánt, ám közönségigénnyel nem találkozó trashtévéről május elején derült ki, hogy megszüntetik gazdái.

Mondanánk egyébként, hogy a Röviden éppen ügyes, kritikus szerkesztőt keres, de utóbbiból is következik, hogy nem bukott propagandisták jelentkezését várjuk.

Kapcsolódó friss hírek

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag