Egészségügy

Rossz hír érkezett Karsai Dánielről, kórházban ápolják

Belföld

Pánik a Karmelitában, vasárnap egész nap üléseztek Rogánék

Belföld

Orbánnak eldurrant az agya a Parlamentben, saját magukat buktatta le

Milyen hosszú férfi rövidnadrág lehet a megfelelő? Tekintsd meg javaslatainkat!

HirdetésHirdetés
Milyen hosszú férfi rövidnadrág lehet a megfelelő? Tekintsd meg javaslatainkat!

Ha igazán stílusosan szeretnénk rövidnadrágban is festeni, akkor bizony muszáj foglalkoznunk a rövidnadrág hosszával. Ugyanis minden alkatnak más áll jól hosszból. Ráadásul nagyon nem mindegy, hogy milyen a magasságunk az adott rövidnadrág hosszához. Járjunk utána!

Magasság és a rövidnadrág hossza

Rövidnadrágból leginkább három fő hosszt különböztetünk meg. Ezek igazából kategóriák, amelyen belül különféle hosszabb vagy rövidebb szárhosszúságokat találhatunk. A leghosszabb „rövidnadrág” a lábszárközépig érő fazon, amilyen például a halásznadrág is. Az ettől rövidebb kategória pedig a térdnadrágok csoportjába tartozik. Innen pedig már a térd feletti fazonokról beszélünk, amilyen például a sort is többek között. Mindhárom hosszúság különféle magasságú férfiaknak állhat jól. A térdközéptől rövidebb szárú nadrágokat például az alacsonyabb termetű férfiak kerüljék, de még a nagyon magasak is. Ők, ha lehetséges, maximum olyan nadrágot válasszanak, ami a térdig és a combközép részig esik. Ami ettől rövidebb, az bizony már nem biztos, hogy előnyös is lesz. S ha már a sortoknál tartunk, a combközépig vagy afelett érő nadrágokat az átlagos magasságúak és az alacsonyabbak is bátran felvehetik. Mi az a fazon, ami viszont mindenkinek jól áll? A térd, és a nem sokkal térd feletti vagy alatti rövidnadrágok. Tehát ha végképp nem tudunk dönteni, akkor ebben a hossz tartományban nézelődjünk. A legtöbb férfi rövidnadrág valójában ide sorolható, többek között a népszerű fürdőnadrágok is.

A testalkat és a rövidnadrágok

Mivel rövidnadrágból többféle szabású létezik, érdemes a testalkatunkat is figyelembe venni. Jelenleg a trendi darabok egyike a slim fazon, ami egy teljesen testhezálló nadrágot jelöl. Ez a fazon csak azok számára lehet előnyös, akiknek vastagabb a combjuk, illetve izmosabbak ugyanis nekik nem fogja extrém módon vékonyítani a lábukat a passzos nadrág. Ezt a típust lehetőleg akkor is kerüljük el, ha felszaladt ránk pár plusz kiló. Azonban összességében elmondható, hogy a slim nagyon keveseknek áll jól, tehát alapjáraton jó ötlet kerülni. Ajánlott helyette inkább egy kevésbé passzos skinnyt, vagy egy klasszikus enyhén testhezálló fazont vásárolni, valamint a különféle jogger fazonokban is bőven van fantázia. Ez utóbbiak egyébként kifejezetten ajánlottak például nyári túrákra, hiszen ott nem minden esetben praktikus – mondjuk az erdőben sétálva – egy térd feletti rövidnadrágot választani. A Bolf oldalán szinte minden most trendi fazon megtekinthető és megvásárolható, elég csak a https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Rovidnadragok-8485.html linkre kattintani. A termékeknél pontos mérettáblázat segíti a döntést. S mivel a legtöbb férfi egyébként sem szereti a sorban állást egy fizikális üzletben sem, az online elérhetőség, a rendkívül gyors kiszállítás és a visszaküldési lehetőség, valamint a méretválasztásban való szakszerű segítség szinte mindenki számára vonzó lehet a Bolfnál.

Ez is érdekelhet

Elhunyt Ferge Zsuzsa

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó

Hugyozd össze a Westendet! – polgári engedetlenségi mozgalmat hirdetünk

Betiltaná a műhúst a miniszter Magyarországon