Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Baleset

Súlyos vonatbaleset Adácsnál, a mozdonyvezető beszorult a fülkébe, mentőhelikoptert is riasztottak

Hidvéghi elment Brüsszelbe, és hazaküldte videón, hogy ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak

Értelmezése szerint újabb támadás készül Magyarország ellen; illetve Soros-szervezetek.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője.
Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője. Fotó: fidesz.hu

Magyarországon nagyon világos és egyértelmű döntés született április harmadikán, ezért ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak és felhagyni a vádaskodással – magyarázta Hidvéghi Balázs a Facebook-oldalán szerdán közzétett agymosóvideójában.

A Fidesz európai parlamenti képviselője ugyanis a „Magyarország elleni” újabb jelentésre reagált, amely azonban Hidvégi állátásával ellentétben ezúttal sem „Magyarország ellen” születik, hanem legfeljebb a magyar kormány ellen, ami még mindig nem azonos az országgal.

‼️ELÉG A KIOKTATÁSBÓL! A magyar emberek április 3-án világosan megüzenték Brüsszelnek, hogy mit gondolnak a szakmányban gyártott arrogáns jelentésekről. Hiába állít Brüsszel mindig újabb Soros-zsoldosokat csatasorba, hogy az összetákoljon egy újabb hazug jelentést Magyarországról. A magyar emberek és a magyar kormány mindig, mindenhol ki fognak állni a gyermekeink védelméért, a migráció megállításáért és a szuverenitásunk fenntartásáért! 🇭🇺

Posted by Hidvéghi Balázs on Wednesday, May 11, 2022

A képviselő a videóban arra panaszkodott, hogy a Tavares-jelentést és a Sargentini-jelentést követően ezt az újabb jelentés egy Gwendoline Delbos-Corfield nevű képviselőnő jegyzi, aki – mint Hidvéghi tudni véli – néhány hónappal ezelőtt Magyarországon járt egy LIBE-küldöttséget vezetve,

„azért, hogy az előre megírt ítéletet otthon megtárgyalja a Soros-szervezetekkel, aztán pedig elmondja, hogy nálunk, Magyarországon, minden milyen borzalmas”!

Hidvéghi, aki a LIBE bizottságának is póttagja, úgy tudja: most is ilyen helyzet van készülőben, azonban „ezekről a jelentésekről, az ezekben foglalt hazugságokról, vádaskodásokról Magyarországon döntés született” április harmadikán, „méghozzá nagyon-nagyon világos és egyértelmű döntés”. A magyarok a választáson „egyértelműen elutasították ezeket a hazugságokat, elutasították a brüsszeli arroganciát, az állandó kioktatást”, valamint azt, hogy Brüsszelből „mindenbe bele akarnak szólni, és innen akarják meghatározni az életünket” – hazudta helyezte új megvilágításba az áprilisi választás témáját Hidvéghi.

A fideszes EP-képviselő szerint „a baloldal brutális választási vereségének” is az egyik fő oka az volt, hogy a baloldali politikusok „évek óta mást sem tesznek, csak ezeket a brüsszeli hazugságokat ismételgetik”.

„Ideje lenne felhagyni végre ezekkel, ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak és egy új fejezetet nyitni” – méltatlankodott Hidvéghi, akinek tizenkét évnyi „tisztelet-koldulás” után sem esik le, hogy a tiszteletet nem követelni szokás, hanem kiérdemelni, „a magyarokkal” pedig semmi baja nincs az Uniónak: a tolvaj, korrupt magyar kormánnyal van.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!