Politika

Itt a 15 órás részvételi adat, tódulnak az emberek szavazni

Baleset

Nagy baleset az M5-ösön, minden ütközött mindennel

Bűnügy

Kislányokat molesztálhatott egy vidéki katolikus iskola tanára, de a püspökség a botrányt kirobbantó tanítónőt akarja meghurcolni

Dekor szalagokkal lesz teljes a nyári díszítés

Dekor szalagokkal lesz teljes a nyári díszítés

A virágárusoknál szebbnél szebb dekorációkat és lakáskiegészítőket látunk az év minden napján. Egy-egy kompozíció elkészítéséhez, a dekor szalagoktól kezdve a száraz virágokon át a polifoam kiegészítőkig számos tétel van, amit a szakembereknek raktáron kell tartania.

A kellékek tárháza végtelen

Egy virágkötő vagy egy dekorációs szakember ezer meg ezer olyan anyaggal és kellékkel kell, hogy tisztában legyen, amiről egy átlag embernek nem sok fogalma van. Jelentős készlet szükséges a folyamatos megrendelések teljesítésére, és talán ennél is több az olyan kiemelt időszakokra, mint az anyák napja, a húsvét vagy a karácsony.

Az évszaknak megfelelő díszek elkészítése már-már szinte külön iparággá nőtte ki magát, és ennek megfelelően sok kelléket is kifejezetten erre a célra gyártanak. A Valex Decor Kft. dekor szalag kínálatában a nyár motívumaival ékesített termékeket találunk, amelyek remek kiegészítői lehetnek az asztaldísznek vagy a kopogtatónak. A vibráló színek garantáltan jó hangulatot csempésznek az ember szívébe.

Milyen mintákkal dekoráljunk?

A nyári dekorációk nélkülözhetetlen eleme a dzsungeles, leveles minta, amely az élettől lüktető őserdőre emlékeztet minket. Nem maradhat ki egy otthonból sem ez a remek motívum. A kagylós, csigás, horgonyos grafikák a tengerpartot idézik, ami a nyár nélkülözhetetlen velejárója. Ha ilyen mintákkal vesszük körbe magunkat, gyakran felsejlik bennünk egy felejthetetlen vízparti nyaralás emléke, ami kellemes érzetet kelt.

Az állatminták közül az idei év egyik legtrendibb motívuma a flamingó. Az ábrázolás a legtöbb esetben rózsaszín vagy arany színekkel történik, hiszen maga az állat is ezt az árnyalatot viseli, illetve a vízen tükröződő napfény juthat eszünkbe.

A süteményes, muffinos dekor szalagokkal bármilyen lakásdekorációt kiválóan feldobhatunk, hiszen kedves mivoltának köszönhetően egy kis extra cukiságot csempészhetünk a mindennapokba.

Csináld magad!

Amennyiben érzel magadban egy kis elhivatottságot, mindenképpen ragadj ragasztópisztolyt és készítsd el magad a nyári lakásdekorációt! Egy esztétikus kopogtatóhoz nincs szükség másra, csak egy koszorúalapra, néhány selyemvirágra, egy dekor szalagra és egy kis kreativitásra.

Az internetet böngészve számtalan ötletet találhatsz a lépésről lépésre történő elkészítésről. Érdemes odafigyelni az egymáshoz jól illő színek használatára és arra, hogy a kompozíció ne legyen túlzsúfolt, sem túl egyszerű. Ha igazán bevállalós vagy, akár egy bonyolultabb asztaldísz összeállításába is belefoghatsz, a családod és a vendégeid biztosan értékelni fogják.

Amennyiben inkább szakértő kezekre bíznád a dekorációs feladatot, nézz be a helyi virágárushoz, vagy keress meg egy dekoráció készítéssel foglalkozó kisvállalkozót, ahol várhatóan számtalan termék közül válogathatsz.

Ez is érdekelhet: Bekérették a zágrábi magyar nagykövetet Orbán Viktor revizionista hőbörgése miatt

Kapcsolódó hírek

Újraszámolták a szavazatokat, eldőlt Budapest sorsa

Meghalt két ember egy ráckevei gyümölcsösben

Lopnak, aztán még utána is lopnak: 5000 forint lesz a sátoraljaújhelyi Nemzeti Összetartozás Hídjára a belépő

Az év egyik legszebb meteorraja érkezik, látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Nem szülnek a magyarok: soha nem született olyan kevés gyerek, mint idén áprilisban

Megindult az árhullám Budapest felé, elsőfokú készültséget rendeltek el

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Üzent Karsai Dániel a kormánynak: „Meghalni nem habostorta. Elkélne a segítség.”

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!