Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Ma tárgyalja a parlament a „gránitszilárdságú” alaptörvény tizedik módosítását

Nagy nap ez az ellenzék számára is, most először képviselhetik a választóikat az új Országgyűlésben!

RövidenRöviden
Áder János köztársasági elnök (k) az Országgyűlés alakuló ülésén a Parlamentben 2022. május 2-án. A patkóban Turi-Kovács Béla, az új összetételű parlament legidősebb tagja, korelnök, fideszes képviselő, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Orbán Viktor miniszterelnök (középen, b-j).
Áder János köztársasági elnök (k) az Országgyűlés alakuló ülésén a Parlamentben 2022. május 2-án. A patkóban Turi-Kovács Béla, az új összetételű parlament legidősebb tagja, korelnök, fideszes képviselő, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Orbán Viktor miniszterelnök (középen, b-j). Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az alaptörvény tizedik módosításának vitáját kezdi meg a Ház kedden. Az orbánista képviselők, valamint a díszletellenzék napirend előtti felszólalásokkal nyitja az ülésnapot, majd „megemlékeznek a madarak és fák napjáról”.

Ezt követően kezdik meg az alaptörvény tizedik módosításáról szóló vitát. A változtatás megadná a kormánynak azt a felhatalmazást, hogy ha kell, az Ukrajnában folyó háború miatt gyors döntést hozhasson!

Az alaptörvény módosításával együtt tárgyalja meg az Országgyűlés a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló előterjesztést is.

Az Országgyűlés ugyancsak megvitatja a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő szabályozási kérdésekről szóló törvényjavaslatot, majd napirend utáni felszólalásokkal zárja keddi munkáját.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Izgalom, feszült pillanatok: a kormányt kérdezi a díszletellenzék

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter