Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Semjén: megalakult a KDNP frakciója, újra Simicskó Istvánt választották frakcióvezetőnek

Virágozzék minden virág!

Simicskó István újraválasztott frakcióvezető, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Nacsa Lőrinc frakcióvezető-helyettes a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-választásának eredményéről tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2022. április 26-án.
MTI/Máthé Zoltán
Simicskó István újraválasztott frakcióvezető, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Nacsa Lőrinc frakcióvezető-helyettes a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-választásának eredményéről tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2022. április 26-án. MTI/Máthé Zoltán

Megalakult kedden a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőcsoportja, amelynek élére ismét Simicskó Istvánt választották.

Semjén Zsolt, a Fidesz nélkül valószínűleg rég nem jegyzett kullancspárt elnöke sajtótájékoztatón kiemelte: a képviselőcsoportnak 18 tagja lesz, eggyel több, mint az előző ciklusban, ezzel az Országgyűlés második legnagyobb frakcióját adják!

Semjén Zsolt elmondta, minden korábbi, az előző ciklusban szerepet vállaló képviselőjük ismét képviselő lesz. A frakció új tagja Mihálffy Béla, Simicskó István, újraválasztott frakcióvezető pedig „hatékony szereplést” ígért a következő parlamenti ciklusban is, bármit is jelentsen ez az ő esetükben.

A KDNP szempontjából hangsúlyos helyen említette a családtámogatási rendszert, a nemzetpolitikát érintő kérdéseket, az egyházügyi témákat, és jelezte: továbbra is kiemelt ügyként tűzik zászlóra a teremtett világ védelmét. Közölte: Harrach Péter, Vejkey Imre és Szászfalvi László mellett új frakcióvezető-helyettes lesz Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten