Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Semjén: megalakult a KDNP frakciója, újra Simicskó Istvánt választották frakcióvezetőnek

Virágozzék minden virág!

RövidenRöviden
Simicskó István újraválasztott frakcióvezető, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Nacsa Lőrinc frakcióvezető-helyettes a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-választásának eredményéről tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2022. április 26-án.
MTI/Máthé Zoltán
Simicskó István újraválasztott frakcióvezető, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Nacsa Lőrinc frakcióvezető-helyettes a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-választásának eredményéről tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2022. április 26-án. MTI/Máthé Zoltán

Megalakult kedden a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőcsoportja, amelynek élére ismét Simicskó Istvánt választották.

Semjén Zsolt, a Fidesz nélkül valószínűleg rég nem jegyzett kullancspárt elnöke sajtótájékoztatón kiemelte: a képviselőcsoportnak 18 tagja lesz, eggyel több, mint az előző ciklusban, ezzel az Országgyűlés második legnagyobb frakcióját adják!

Semjén Zsolt elmondta, minden korábbi, az előző ciklusban szerepet vállaló képviselőjük ismét képviselő lesz. A frakció új tagja Mihálffy Béla, Simicskó István, újraválasztott frakcióvezető pedig „hatékony szereplést” ígért a következő parlamenti ciklusban is, bármit is jelentsen ez az ő esetükben.

A KDNP szempontjából hangsúlyos helyen említette a családtámogatási rendszert, a nemzetpolitikát érintő kérdéseket, az egyházügyi témákat, és jelezte: továbbra is kiemelt ügyként tűzik zászlóra a teremtett világ védelmét. Közölte: Harrach Péter, Vejkey Imre és Szászfalvi László mellett új frakcióvezető-helyettes lesz Nacsa Lőrinc.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Simicskó: a Honvédelmi Sportszövetség a haza esetleges védelmére készíti fel a fiatalokat!

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

Épül már a béke: Magyarországra érkezett I. Bartholomaiosz pátriárka

Latorcai úgy tudja, a „baloldal uszító magatartása” miatt tördelik le a kereszteket a Margit hídon

Kövér László nem engedte, hogy a politizáló papokról kérdezzék Semjén Zsoltot a parlamentben