Németh Szilárd elment hálálkodni Fájra, ahol 100%-ot kapott a fideszes jelölt

Németh Szilárd Fájon.
Németh Szilárd Fájon. Forrás: Facebook/Németh Szilárd

„Fáj a leghűségesebb település: 100% Demeter Zoltán – Fidesz-KDNP. Köszönjük, Tóth Attiláné polgármester asszony, köszönjük, fájiak!”

lelkendezett Facebook-oldalán a nemzet gasztronómiai iránytűje, az április 3-i országgyűlési választáson egyéniben alulmaradt, listáról viszont a parlamentbe került Németh Szilárd.

Fáj a leghűségesebb település: 100% Demeter Zoltán – Fidesz-KDNP.Köszönjük, Tóth Attiláné polgármester asszony, köszönjük, fájiak!

Posted by Németh Szilárd on Monday, April 11, 2022

Az NVI honlapja szerint a borsodi településen 273 fő szerepelt a választási névjegyzékben, 216-an el is mentek szavazni, hárman érvénytelenül ikszeltek, az érvényes 213 voksot pedig egy az egyben a fideszes Demeter Zoltán kapta.

A narancsos túlsúly akkora volt, hogy nem csak az ellenzéki jelölt, de még a parlamentbe bejutott szélsőjobbos Mi Hazánk delegáltja sem kapott szavazatot.

Fájt korábban az ország azon öt legszegényebb települése közé sorolták, ahol gyakorlatilag mindent vitt a Fidesz, sőt, az állampárt kormánypárt ezeken a legalacsonyabb átlagjövedelmű településeken nemcsak eddig volt elképesztő fölényben, hanem még erősödni is tudott.

Kapcsolódó hírek