Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Orbán Viktor 10:34-kor: „Harcolni fogunk!”, 15:41-kor: „Csak a Fidesz képes megadni a békét Magyarország számára”

12 évnyi mindenkivel harcolás után már ő sem tudja követni, mikor hol tart a sztoriban.

Orbán Viktor bejelenti a zalaiaknak, hogy tizenkét év mindenkivel harcolás után most ő már mégis inkább a békére a garancia.
Orbán Viktor bejelenti a zalaiaknak, hogy tizenkét év mindenkivel harcolás után most ő már mégis inkább a békére a garancia. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Ha békét akarunk, nem szavazhatunk a baloldalra. Ha békét akarunk, csak a nemzeti oldal, csak a Fidesz és a KDNP képes megadni ezt Magyarország számára”

– mesélte szombaton teljes önkívületben az az Orbán Viktor, aki az elmúlt tizenkét évben a rezsitől a Brüsszelig mindenkivel harcolt már, és a teljes politikáját a békétlenségre, a folyamatos puskaporszagú uszításra alapozta (majd amikor megérkezett a valódi ellenség Ukrajnába, a fülét-farkát behúzta).

A kormányfő a Facebook-oldalán közzé tett propaganda-videójában azt mondta: a háború, amely „felhőként rátelepedett” erre az országgyűlési választásra, nem csökkentette a választás tétjét, hanem „az egekbe emelte”. Arról már nem beszélt, hogy a háborút az ő barátja és példaképe, Vlagyimir Putyin robbantotta ki, akihez mostanáig évente többször járt raportra, valamint a módszereit ellesni.

Április 3-án csak a Fidesz!

Posted by Orbán Viktor on Saturday, March 26, 2022

„Ennek a választásnak most már nemcsak az a tétje, hogy visszamegyünk-e oda, ahol 2010 előtt voltunk, ennek most már háború és béke is a tétje”

– magyarázta most Orbán, azt állítva, hogy „ha biztonságot akarunk Magyarország számára, azt csak a Fidesztől és a Kereszténydemokrata Néppárttól várhatjuk”, ami legalább annyira szürreális mozi, mintha egy tolvaj ajánlaná fel a biztonsági szolgálatait, miután kirabolt.

Hogy a magyar kormányfőnél mostanra mennyire összecsúszhattak a dolgok, és már maga sem tudja pontosan, hogy mikor melyik szólamban van, azt jól mutatja, hogy néhány órával korábban ugyanott, a Facebook-oldalán még a „nemzetközi média” és Brüsszel ellen szólította harcba híveit. Ehhez képest délutánra sikerült odáig eljutnia, hogy jó-jó, de amúgy a Fidesz a garancia a békére.

Április 3-án üzenjük meg: nem vagyunk jámbor lúzerek, akik megijednek a nemzetközi médiától vagy Brüsszeltől. Harcolni fogunk!

Posted by Orbán Viktor on Saturday, March 26, 2022