Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Orbánnál valami elpattanhatott: terminátorozva, ingujjtűrögetve hőbörög a Facebookon

Ahogy közeledik a választás, úgy rövidülnek a kocsmahangulatú mondatok.

Orbán Viktor miniszterelnök sajtónyilatkozatot tesz a határszemlét követően a magyar-szerb határnál, az ideiglenes biztonsági határzárnál 2021. szeptember 22-én.
Orbán Viktor miniszterelnök sajtónyilatkozatot tesz a határszemlét követően a magyar-szerb határnál, az ideiglenes biztonsági határzárnál 2021. szeptember 22-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Rendesen teleszaladhatott a nadrág Orbán Viktor kampánystábjánál, mert tegnap este óta már a harmadik egybites hőzöngés kampányposzt jelenik meg a putyinista magyar miniszterelnök Facebook-oldalán.

„Jöttünkre tizenegy nap múlva, jobboldalról számítsatok! A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”

– olvasható a szerda esti posztban, melynek első mondata a Gyűrűk Urából ismert Gandalf szavainak némi módosítás utáni újrahasznosítása.

Jöttünkre tizenegy nap múlva, jobboldalról számítsatok! A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, March 23, 2022

Csütörtök reggel aztán „Harcoljunk terminátorként” feliratú Orbán-Schwarzenegger fotó jelent meg a miniszterelnöki üzenőfalon.

Egyszer megkérdeztem Schwarzeneggert, hány fekvőtámaszt csinál egy nap. Azt válaszolta: csak onnan számolom, amikor már…

Posted by Orbán Viktor on Thursday, March 24, 2022

Az, hogy a Terminatort megtestesítő Arnold Schwarzenegger legutóbb szenvedélyes videóüzenetben szólt az oroszokhoz, hogy nyissák fel a szemüket, és lássák meg, hogy milyen szörnyűségeket művel Vlagyimir Putyin Ukrajnában, nem zavarta meg Orbánt.

Csütörtök késő délelőtt aztán egy harmadik keménykedős posztot is eleresztett a miniszterelnök:

„Sohasem voltunk még olyan erősek, jól szervezettek és elszántak, mint most. Tűrjük fel az ingujjakat, és tegyünk pontot az ügy végére!”

– olvasható a kocsmai nekibuzdulásokat idéző fenyegetés „Európa erős(ködő) emberétől”.

Sohasem voltunk még olyan erősek, jól szervezettek és elszántak, mint most.Tűrjük fel az ingujjakat, és tegyünk pontot az ügy végére!

Posted by Orbán Viktor on Thursday, March 24, 2022

Kíváncsian várjuk, hogy a nap további része milyen óbégatásokat tartogat még, az mindenesetre világosan látszik, hogy pánik lehet a Fideszben, ha már most be kell vetni a suttyó hőzöngést, hogy a választók ilyesmire fogékony részét is aktivizálni tudják.

Kapcsolódó friss hírek

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma