Belföld

Menczer Tamás ledobta az atomot Magyar Péterre

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Orbán bemondta, amit a COVID-nál: „Minden bajbajutottnak segítséget nyújtunk”

Elvileg a határra indult, de a második napon már a kisvárdai luxusstadionban fotóztatta magát.

RövidenRöviden
Orbán Viktor menekült gyereket simogat a kisvárdai kórházban a választási kampányban.
Orbán Viktor menekült gyereket simogat a kisvárdai kórházban a választási kampányban. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Minden bajbajutottnak segítséget nyújtunk” – állította Orbán Viktor csütörtökön Kisvárdán az ukrajnai háború elől menekülőket fogadó magyar hatóságok, intézmények „ellenőrzése” során. Emlékezetes,

a nagyotmondó kormányfő korábban a COVID-járvány elején kurjongatott hasonlókat: a „mindenkit meg fogunk gyógyítani” ígéretéből végül az lett, hogy már több mint 44 ezren haltak bele a fertőzésbe.

Orbán a legújabb propaganda-filmjében elmondta: úgy látja, hogy a mai napon átlépi a 450 ezret a Magyarországra érkezett menekültek száma, úgyhogy Pintér Sándor belügyminiszterrel végig járták azokat az intézményeket, rendőri és katasztrófavédelmi intézményeket, amelyek kulcsszerepet játszanak a menekültek ellátásban!

Határszemle: a koordináció működik

Határszemle: a koordináció működik

Posted by Orbán Viktor on Thursday, March 17, 2022

A koordináció jól működik – jelentette egyáltalán nem meglepő módon a Nemzet Szerénysége, azt bizonygatva, hogy a mostaninál nagyobb számú menekült koordinált elhelyezésére és ellátására is képesek vagyunk. „Köszönetet is mondok a rendőreinknek és a katasztrófavédelem munkatársainak” – mondta, a szabadidejüket, a saját pénzüket nem sajnáló, hetek óta a menekülteket segítő civil embereket ezúttal is szándékosan elhallgatva.

Orbán Viktor forgatócsoportja megörökítette azt is, ahogy a Nagyságos Politikusok ellátogattak a kisvárdai kórházba gyerekeket simogatni.

„Fölkészült a személyzet, hogy a mainál nagyobb számban is el tudja látni a bajbajutottakat” – magyarázta Orbán, akinek a kormánya nyugalmi időszakban is képtelen normálisan üzemeltetni az egészségügyet.

Kisvárda környékén sok a menekült és rengeteg a gyermek. Köszönetet mondok a kisvárdainak, akiknek nagy a szívük és nagyon sok gyermeket helyeztek el a városban. Úgy látom, hogy a következő hetekben is képesek leszünk arra, hogy minden bajba jutottnak segítséget nyújtsunk” – zárta álságos kampányszereplésének újabb epizódját Orbán.

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Magyar Péter ismét beleszállt Gyurcsányban és Orbánba

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik

Illegális bevándorlókat találtak az M7-es autópályán, egyikük elmenekült

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében