Baleset

Szörnyű baleset Nyárlőrinc határában, egy ember meghalt

Külföld

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Baleset

Tartálykocsi és személyautó ütközött Nagybajomnál, egy ember meghalt

Orbán bemondta, amit a COVID-nál: „Minden bajbajutottnak segítséget nyújtunk”

Elvileg a határra indult, de a második napon már a kisvárdai luxusstadionban fotóztatta magát.

RövidenRöviden
Orbán Viktor menekült gyereket simogat a kisvárdai kórházban a választási kampányban.
Orbán Viktor menekült gyereket simogat a kisvárdai kórházban a választási kampányban. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Minden bajbajutottnak segítséget nyújtunk” – állította Orbán Viktor csütörtökön Kisvárdán az ukrajnai háború elől menekülőket fogadó magyar hatóságok, intézmények „ellenőrzése” során. Emlékezetes,

a nagyotmondó kormányfő korábban a COVID-járvány elején kurjongatott hasonlókat: a „mindenkit meg fogunk gyógyítani” ígéretéből végül az lett, hogy már több mint 44 ezren haltak bele a fertőzésbe.

Orbán a legújabb propaganda-filmjében elmondta: úgy látja, hogy a mai napon átlépi a 450 ezret a Magyarországra érkezett menekültek száma, úgyhogy Pintér Sándor belügyminiszterrel végig járták azokat az intézményeket, rendőri és katasztrófavédelmi intézményeket, amelyek kulcsszerepet játszanak a menekültek ellátásban!

Határszemle: a koordináció működik

Határszemle: a koordináció működik

Posted by Orbán Viktor on Thursday, March 17, 2022

A koordináció jól működik – jelentette egyáltalán nem meglepő módon a Nemzet Szerénysége, azt bizonygatva, hogy a mostaninál nagyobb számú menekült koordinált elhelyezésére és ellátására is képesek vagyunk. „Köszönetet is mondok a rendőreinknek és a katasztrófavédelem munkatársainak” – mondta, a szabadidejüket, a saját pénzüket nem sajnáló, hetek óta a menekülteket segítő civil embereket ezúttal is szándékosan elhallgatva.

Orbán Viktor forgatócsoportja megörökítette azt is, ahogy a Nagyságos Politikusok ellátogattak a kisvárdai kórházba gyerekeket simogatni.

„Fölkészült a személyzet, hogy a mainál nagyobb számban is el tudja látni a bajbajutottakat” – magyarázta Orbán, akinek a kormánya nyugalmi időszakban is képtelen normálisan üzemeltetni az egészségügyet.

„Kisvárda környékén sok a menekült és rengeteg a gyermek. Köszönetet mondok a kisvárdainak, akiknek nagy a szívük és nagyon sok gyermeket helyeztek el a városban. Úgy látom, hogy a következő hetekben is képesek leszünk arra, hogy minden bajba jutottnak segítséget nyújtsunk” – zárta álságos kampányszereplésének újabb epizódját Orbán.

Ezek is érdekelhetnek

Megszünteti a kormány az Országos Meteorológiai Szolgálatot

Gulyás Gergely: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök

Orbán Viktor az Európai Tanács elnökével tárgyalt

Orbán Viktor: Ukrajna uniós tagsága nem esik egybe Magyarország nemzeti érdekeivel

Orbán most jelentette be: megtámadunk valakiket

Orbán Viktor azon vihog a TikTok-on, hogy megbénította Budapest közlekedését a havazás