Виктор Орбан: A legfontosabb, hogy Magyarország energiaellátását biztosítottuk

Виктор Орбан: A legfontosabb, hogy Magyarország energiaellátását biztosítottuk
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Miközben Ukrajnában az emberek a saját testükkel próbálják megállítani az orosz harckocsikat, Orbán Viktor folyamatosan arra trenírozza a Maslow-piramis alján tartott országát, hogy csak az energiaárakra figyeljen, minden más másodlagos.

„A legfontosabb ügyet számunkra kedvező módon rendeztük el: nem lesznek szankciók, amelyek kiterjednének az olaj és a gáz területére, vagyis Magyarország energiaellátása a következő időszakban is biztosítva lesz” – magyarázta a miniszterelnök az uniós állam- és kormányfők versailles-i csúcstalálkozója után feltöltött Facebook-videójában, péntek hajnalban.

Hogy ő, mint Vlagyimir Putyin kiszolgálója, EU-s bomlasztója, „trójai falova” konkrétan mit „rendezett el”, az nem derült ki, de nagyon örül, hogy a választási csodafegyvere, a rezsi egyelőre megúszta, vagy legalábbis lehet arra mutogatni, hogy „de legalább van gáz”.

Ezt elvégeztük, reggel folytatjuk – vette magára az érdemeket Orbán Viktor, aki pár nappal az orosz-háború kitörte előtt még azzal jött haza moszkvai eligazításáról, hogy ő ott bizony békemisszión volt. (Az is milyen jól sikerült.)

Ezek is érdekelhetnek