Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Valami történhetett Orbánék titkos kastély-erődítménye körül, Hadházy szerint leállt az építkezés

Becslések szerint több milliárd forintnyi közpénz alakul át Hatvanpusztán magánvagyonná.

Építkezés Orbán Győző hatvanpusztai birtokán.
Építkezés Orbán Győző hatvanpusztai birtokán. Forrás: Partizán

Néhány év alatt nőtt ki a földből (és szó szerint a föld alá is) a Fejér megyei Hatvanpusztán egy hatezer négyzetméteres, kiterjedt luxusmajorság. A birtok papíron Orbán Viktor apjáé, de aligha a 81 éves öregember szeretné belakni a tervek szerint könyvtárat, mélygarázst, üvegházakat, klubházat, istállókat, de még külön kápolnát is felvonultató komplexumot.

A valaki vagy valakik „atombiztos elrejtőzésére” is kiválóan alkalmas épületegyüttesről a Partizán készített friss felvételeket.

A videóban elhangzik, hogy az építkezés óvatos becslések szerint is több milliárd forintba kerül, ez pedig úgy lehetséges, hogy Orbán Győző cégéhez – amióta a fia uralkodik – hatalmas összegű állami megrendelések érkeznek, így a majorság „sok-sok áttételen keresztül tulajdonképpen az adófizetők pénzéből épül”.

Hadházy: Orbánék megijedhettek

A valószínűleg Putyin hasonló, elborult palotája ihlette rezidencia kapcsán Hadházy Ákos független képviselő arról ír, hogy tudomása szerint az utóbbi hónapokban leállt a területen az építkezés.

„Nem hiszem, hogy az országot érintő ezermilliárdos megszorítás lenne az oka. Valószínűbb, hogy a miniszterelnök nem merte a választás előtt befejezni a parkot, pálmaházakat, medencéket és félt attól is, hogy további képek szivárognak ki a belső terekből”

– írja a politikus, megjegyezve, hogy eljutottak hozzá olyan felvételek is, melyeken az látható, hogy „csak hűtőkamrából van több száz négyzetméter az épület alatt”.

Lenyűgöző drónvideót tett közzé a Partizán az Orbán család elképesztő, hatezer négyzetméteres, liftes, mélygarázsos…

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, March 10, 2022