Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Orbán vezetésével reggel összeült a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs

Értékelik a hétvége és az elmúlt órák ukrajnai fejleményeit.

Orbán Viktor miniszterelnök (b3) a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén a Karmelita kolostorban 2022. március 7-én. Orbán Viktor mellett Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Varga Mihály pénzügyminiszter (b), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b4), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (b5) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b6) és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j).
Orbán Viktor miniszterelnök (b3) a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén a Karmelita kolostorban 2022. március 7-én. Orbán Viktor mellett Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Varga Mihály pénzügyminiszter (b), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b4), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (b5) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b6) és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén kezdte a hetet Orbán Viktor; a testület tagjai reggel 8 órától értékelik a hétvége és az elmúlt órák ukrajnai fejleményeit egyrészt biztonsági szempontból, másrészt az egyre növekvő menekült-hullám kezelése tekintetében is – diktálta az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A miniszterelnök ezúttal is a Karmelita kolostorba hívta össze a szakmai döntés-előkészítő kormányzati testület ülését, melynek feladata az ukrán háborús helyzet fokozott figyelemmel kísérése és a rendelkezésre álló információk elemzése.

A Nemzetbiztonsági Operatív Törzs tagja, illetve az ülések állandó meghívottja a belügyminiszter, a honvédelmi miniszter, a külgazdasági és külügyminiszter, a pénzügyminiszter, a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti információs államtitkára, a Magyar Honvédség parancsnoka, az Információs Hivatal vezetője, az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetője, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetője, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat vezetője, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár valamint a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára – sorolta a méltóságosokat Havasi Bertalan.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz