Bűnügy

Most közölték! Holtan találták meg a szentesi nő gyilkosát

Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Hózáporok, kemény fagyok jöhetnek a héten, mutatjuk az időjárás előrejelzést

Ez sajnos még mindig nem a tavasz.

Kapucniját fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én.
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kellemes kora tavaszias idő helyett fagyos, télies napok várhatók a héten, helyenként még hózáporok is kialakulhatnak.

Az Időkép friss előrejelzése szerint ma, hétfőn 2-7 fokos csúcsértékekre számíthatunk, elszórtan délen, délkeleten hószállingózás, gyenge hózápor, havas eső is előfordulhat. A Dunántúlon és az ország északkeleti részén az északi szél többfelé erős lesz, de máshol is elő-előfordulhatnak élénkebb lökések.

A kedd országszerte fagyosan indul, a derültebb, fagyzugos helyeken -10 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet. Nappal napsütéses, gomolyfelhős időre és 4-9 fokra számíthatunk, egy-egy futó zápor, hózápor a Tiszántúlon, valamint a déli határhoz közel fordulhat elő elszórtan, átmenetileg. Az északi-északkeleti szél élénk, erős lesz.

Szerdán változóan napos-felhős időre van kilátás, elszórtan átmenetileg egy-egy zápor, hózápor is kialakulhat – áll az időjárásportál prognózisában. Az északias szél élénk, erős lesz, a reggel faggyal indul, a folytatásban 3-9 fokot mutathat a hőmérő.

Csütörtöktől szárazabb légtömeg érkezik térségünkbe, melynek hatására megszűnnek a záporok, hózáporok. A folytatásban sok napsütésre van kilátás, de hideg lesz, a nappali maximumok alacsonyabbak lehetnek, mint a hét elején, pénteken helyenként erősebb hajnali fagy is kialakulhat.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!