Baleset

Tartálykocsi és személyautó ütközött Nagybajomnál, egy ember meghalt

Külföld

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Baleset

Szörnyű baleset Nyárlőrinc határában, egy ember meghalt

Orbán: elkezdtük megszervezni a menekültek munkához jutását

RövidenRöviden

A koronavírus-járvány idejéről ismert „mindenkit meg fogunk gyógyítani” nagyotmondását melegítette újra Orbán Viktor csütörtökön a magyar-ukrán határ mellett fekvő Beregsurányban, amikor arról beszélt: ember ellátatlanul nem marad.

Minden bajbajutott számíthat ránk!

Posted by Orbán Viktor on Thursday, March 3, 2022

A Putyin-kollaboráns háborúokos most arról tájékoztatott, hogy

baj idején a legfontosabb a nyugalom, a higgadtság, a tapasztalat és a rutin!

Hogy ebből a kormányának a kudarcos járványkezeléssel a számláján melyik van meg, azt nem részletezte, mindenesetre „a miniszterek többsége látott már valamilyen válságot, ezért a koordináció jól működik”, állította.

Hozzátette: az önkéntesek munkáját összehangolták, így semmilyen adomány nem megy kárba, mindent csoportosítanak, szétosztanak és eljuttatnak a megfelelő helyre.

A miniszterelnök szólt arról is: azokat a menekülteket, akiknek nincs olyan ismerősük, akinél megszállhatnának és Magyarországon maradnak, átmeneti szálláson helyezik el. Az ország különböző pontjain már kijelöltek számukra megfelelő helyeket, ahol ételt és szállást kapnak akkor is, ha hosszabb ideig kénytelenek maradni.

Orbán Viktor arról is beszámolt, hogy elkezdték szervezni a menekültek munkához juttatását. „Mindenkinek próbáljuk megteremteni azt a lehetőséget, hogy saját egzisztenciát tudjon kialakítani, ha már úgy hozta az élet, hogy itt fog velünk élni és itt kell berendezkednie Magyarországon” – fogalmazott a kormányfő, hozzátéve, „ez egy munkaalapú ország, itt mindenkit munkához segítünk”.

Ezek is érdekelhetnek

Orbán „szuverén” Viktor pénteken ismét az azeri elnöknél bokázik

Gulyás Gergely: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök

Tiborcz István: „Megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni”

Orbán Viktor az Európai Tanács elnökével tárgyalt

Itt a kormány friss bejelentése

Orbán most jelentette be: megtámadunk valakiket