Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Minden, amit a minőségi jakuzziról érdemes tudni

Érdemes megismerni a lenyűgöző látványt nyújtó Wellis jakuzzit. Cikkünkkel ebben próbálunk segíteni, kitérünk a különféle funkciókra, a burkolatokra, a dizájnra, a szigetelésre és az ergonómiára egyaránt.

https-__www.zuhanykabin.hu_ - 2022 február - Cikk4

A Wellis jakuzzi egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy okoskészülékekről is irányítható. Az In.Touch 2 funkció egy beépített okosvezérlés, mely iOS (Apple) vagy Android okostelefonra letöltött alkalmazással könnyen irányítható. Ennek köszönhetően bizonyos hibákat a szerviztechnikus csapat interneten keresztül is el tud hárítani. Szóval ez a lehetőség leginkább a medence karbantartását könnyíti meg, segítségével növelhető a jakuzzi élettartama.

A thermotetőnek köszönhetően pénzt és energiát lehet megtakarítani

A Wellis jakuzzi Starside és Horizontside burkolatokkal kapható. Előbbi vákuumformázott ABS műanyag sarokelemből és különféle fahatású elemekből áll. A vízszintes lécezéssel készült Horizontside burkolat tökéletesen passzol bármilyen környezetbe, ugyanis modern és esztétikus látványvilágot nyújt.

Érdemes thermotetőt választani a medencéhez, melynek köszönhetően pénzt és energiát lehet megtakarítani. Ugyanis a tető segítségével megóvható a jakuzzi a csapadéktól, valamint szinten lehet tartani a hőjét. A medence belseje divatos színárnyalatú akrilból készül, mely tökéletesen harmonizál a környezettel.

Ergonómiailag tökéletes az ülő- és fekvőhelyek kialakítása

A medencében található masszázsfúvókák optimális hidromasszázs élményt biztosítanak. Minden fúvóka egyenként zárható és nyitható, valamint a különböző medencékhez különböző fúvókatípusok kaphatóak. A jakuzziban található ülő- és fekvőhelyek komoly tervezési folyamatok eredményei. Ergonómiailag tökéletes a kialakításuk, követik a test vonalát, melynek köszönhetően a kényelmes használat garantált.

A szigetelésről is érdemes néhány szót ejteni, ugyanis ennek kiemelt szerepe van a medencék esetében. A Zuhanykabin.hu-nál kapható Wellis jakuzzi esetében a szigetelés penészálló, nem allergén, nincs kipárolgás, kiváló hő- és hangszigetelő, energiatakarékos, valamint nincs páralecsapódás. Ezt a szigetelést freonmentes technológiával állítják elő.

A medence egy érintőképernyős egységgel van ellátva

A Wellis jakuzzi különleges vezérlőjéről is érdemes szót ejteni, mely lényegében az agya az eszköznek. Ez tartja össze és működteti az egészet. A medence egy érintőképernyős egységgel van ellátva, melynek kezelése olyan egyszerű, mint egy okostelefoné. Mit lehet irányítani a vezérlővel? Többek között a vízáramlást, a vízhőmérsékletet, a világítást, a zenét és természetesen minden olyan funkciót, ami pluszban meg lett rendelve a jakuzzihoz.

Ezek csupán alapinformációk voltak a Wellis jakuzzival kapcsolatban. Ugyanis az egyéni igényektől függően, a felsoroltakon kívül még rengeteg egyéb funkcióval kiegészíthető, felturbózható a jakuzzi.

Kapcsolódó friss hírek