Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Kiváló minőségű okostelefonok töredék áron? Lehetséges!

Ha kiváló minőségű okostelefonokat keresünk a piacon, akkor találhatunk belőlük sokfélét. Azonban ezekért ma már egy vagyont elkérhetnek, amit nem mindenki tud vagy akar kifizetni. Épp ezért keresnek sokan alternatívákat, melyek épp olyan, vagy megközelítőleg olyan jók, mégsem kell értük 2 havi fizetést otthagyni. Ma már találni ilyen gyártót és készülékeket is a piacon!

https-__www.coolmobile.hu_ - 2022 február - Cikk5

Ma már sok minden kínai, de attól még nem rossz!

Régen egyfajta “gagyi” érzés töltött el mindenkit, ha azt látta, hogy valami Kínából származik. Mindent lemásolnak, sokkal olcsóbban, de sokkal gyengébb minőségben, szólt a mondás. És ez sokáig igaz is lehetett, ma már azonban nem mindenre mondható el ugyanez, sőt!

Bizonyos esetekben kifejezetten keressük is azt, amit a világ legnépesebb országában gyártanak. Azt tudtad például, hogy még az Apple készülékeket is kínában gyártják?! Nem csoda hát, hogy ma már olyan okostelefonokat is találni, melyek kínai gyártók termékei, és simán hozzák az elvárható minőséget!

Egy kiváló és fiatal kínai gyártó, a Xiaomi

Tökéletesen illik a képbe a még mindig nagyon fiatal, 2010-ben alapított Xiaomi. Ők ugyanis kiváló minőséget, innovatív megoldásokat és egy teljes ökoszisztémát hoznak el nekünk. Nem csoda, hiszen az alapító vállalatok között van például a processzorokat gyártó amerikai Qualcomm is.

Csúcstelefonok, megfizethető áron

A Xiaomi azzal tört be a világpiacra, hogy a kiváló minőség mellett nem engedtek a teljesítményből, ellenben az árból igen. Számos olyan készülékük van, melyek tudásával azonos okostelefonok más gyártóknál sokkal drágábbak.

Sokan mai napig sem értik, hogy ez hogy lehetséges. Hogy tud egy ilyen fiatal gyártó ennyire jó áron okostelefonokat a piacra dobni? Ez ma már pontosan tudható és több összetevőből áll össze.

Egyrészt a marketingen sokat spórolnak azzal, hogy kiválóan használják a szájhagyomány útján történő népszerűsítést. Ehhez hozzájárul az is, hogy figyelik a vásárlóik visszajelzéseit, és nagyon rövid időn belül reagálnak például a felmerülő szoftveres igényekre.

Másrészt tudatosan kiépítettek maguk mögé egy technológiai céghálót, így olcsóbbá téve a gyártást. Emellett pedig hardveres oldalon feláldozzák a profitjuk egy részét, mindezt tudatosan. Ennek oka, hogy szeretnének minél több mindenkit bevonzani a saját Mi ökoszisztémájukba.

Ha te is szívesen lennél része a cég szárnyalásának, válassz kiváló és megfizethető Xiaomi okostelefont a CoolMobile.hu-tól!

Az Mi ökoszisztéma

Az Mi ökoszisztéma fontos része a Xiaomi stratégiájának. Plusz profitot termel számukra és növeli a vásárlóik hűségét is. Sokkal könnyebben vásárol valaki az ökoszisztémán belülről, mert már ismerősek a felületek, a design és hát a megbízható gyártó. TV, tablet, laptop, okosotthon-eszközök, okosórák, fülhallgatók, porszívók, elektromos roller, stb. Ma már nagyon széles a termékkínálatuk, érdemes szétnézni benne!

Kapcsolódó friss hírek