Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Holttestet találtak egy szigetszentmiklósi házban

Holttestet találtak a tűzoltók egy szigetszentmiklósi házban vasárnap.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt írta: vasárnap reggel háromnegyed nyolckor érkezett a segélyhívás, hogy sűrű füst jön ki egy családi házból Szigetszentmiklóson, a Boglya utcában, és nem kizárt, hogy tartózkodik valaki odabent.

Tíz szigetszentmiklósi tűzoltó két járművel néhány percen belül a helyszínre ért, lángok addigra már nem voltak, csak füst áramlott ki a ház ablakán. A tűzoltók behatoltak a hatvan négyzetméteres téglaházba és hőkamerát is használva keresni kezdték a lakásban lévő embert, amit nehezített, hogy az épületben rengeteg bútor, rongy és egyéb szemét volt felhalmozva.

Az egyik szoba padlóján találtak egy embert, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. Az öt négyzetméteren izzó rongyokat és szemetet eloltották a tűzoltók, majd egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztették a házat. Jelenleg vizsgálják a tűz keletkezésének okát és körülményeit.

A katasztrófavédelem figyelmeztetett: ha sok éghető anyagot halmozunk fel, az nemcsak a tűz keletkezésének veszélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja. A környezetünk tisztán tartása, az épület karbantartása tűzvédelmi szempontból is fontos.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz