Védelmébe vette Márki-Zay Péter a nénit, aki többször megütötte őt orosházi fórumán

Részlet a Márki-Zay Péter orosházi utcafórumán készült felvételből.
Részlet a Márki-Zay Péter orosházi utcafórumán készült felvételből.

Váratlan támadás érte Márki-Zay Pétert Orosházán, amikor beszéde közben odarobogott hozzá elektromos járművével egy idős nő, és némi szóváltást követően többször meg is ütötte az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét.

„Mit akarsz itt, te? A kurva anyádat! Itt alázod a rokkant embereket, meg az öregeket, mi? Hogy a szádat egye ki…”

hallatszik a videón 21:30-tól az asszony szitkozódása:

A nénit aztán lenyugtatták és elvezették, de sokan így is szinte a fejét követelték a megvezetett óbégatónak, Márki-Zay ezért jobbnak látta hosszabban is foglalkozni az incidenssel.

„Ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda. Akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború. Akik még akkor is fanatikusan hisznek Orbán Viktorban, amikor az a barátját teszi az ország leggazdagabb emberévé, amikor a magyargyűlölő romániai AUR párttal szövetkezik, és akkor is, amikor az elhibázott és korrupcióval terhelt oltási stratégiája miatt tömegével halnak meg honfitársaink. Dühünk célpontjai kizárólag a budai vár új uralkodói és azok a bűnözők, akik Orbán Viktor segítségével kirabolták az országot. Mi őket akarjuk legyőzni. Azokat, akik loptak, akik tudatosan hazudtak, akik gyűlöletet terjesztettek. Mindenki más a testvérünk. És mindig nyitva lesz előttük az ajtónk”

– írta az eset kapcsán egy külön Facebook-posztban.

Kapcsolódó hírek