Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Pillanatok alatt rendelhetsz kerti géphez alkatrészeket

Ha régen elromlott egy kerti gép, akkor nem volt mit tenni: el kellett menni egy fizikai áruházba alkatrészért, esetleg konkrétan a gépet kellett szervizbe vinni. Persze bőven benne volt a pakliban, hogy az adott áruházban nem lehetett kapni olyan alkatrészt, amire szükség lett volna.

https-__vaszkoshop.hu_ - 2022 január - Cikk2

Most 2022-ben azért már jóval kedvezőbb a helyzet. A távolságok gyorsabban és sokkal kényelmesebben leküzdhetők, de nem is kell feltétlenül kocsiba pattanni, hogy alkatrészbeszerző túrára indulj. Az internetnek hála már néhány perc alatt be lehet szerezni a legkülönfélébb alkatrészeket NGP fűnyírókhoz vagy éppen más kerti gépekhez, például kapálógépekhez. Ezek megrendelése épp olyan egyszerű, mint pizzát vagy cipőt rendelni.

Tallózz az alkatrészek között, vagy keress konkrét komponensre!

Egy fűnyíró számos különféle alkatrészből tevődik össze, s ezek többségén sajnos fog az idő vasfoga. Nem kell azonban pánikolni, ha egy alkatrész felmondja a szolgálatot, a többségük cserélhető akár házilag is.

Főleg akkor, ha az ember tud a gépéhez alkatrészt venni. Szerencsére a Vaszkoshop.hu-nál nincs hiány NGP alkatrészekből, legyen szó akár régebbi típusról, akár új gépekről. Tudsz, berántót, levegőszűrőt, tanksapkát, fűnyírókereket, önjáró egységet, ékszíjat, bowdent vagy akár fűnyírókést is vásárolni online ezen az oldalon. A leadott rendeléseket futárszolgálat szállítja a megadott címre, a csomag ideális esetben néhány napon belül megérkezhet. Lehetőség van fizetni banki utalással, bankkártyával vagy akár utánvéttel, készpénzben is.

Az alkatrészek nevei egyértelműek, a képek pedig segítik a még gyorsabb tájékozódást. A termékeket rendezheted ár vagy név szerint is, növekvő és csökkenő sorrendben egyaránt. A szóban forgó weboldalon van kereső is, amibe a keresett kifejezést begépelve szűkítheted a listát konkrét alkatrészekre.

Mi a helyzet a kompatibilitással?

Még a tehetősebbek sem szívesen adnak ki pénzt olyasvalamire, amit nem tudnak használni. Rendkívül bosszantó volna, ha olyan alkatrészt kapna az ember, ami nem illik az NGP fűnyírójához vagy kapálógépéhez.

Annak érdekében, hogy biztosra menj, hogy jó komponenst vásárolsz-e, érdemes megtekintened a termék kosárba helyezése előtt annak adatlapját. A termék képére klikkelve az adott alkatrészről minden fontos és hasznos információt megtudhatsz. A kép mellett megjelenik a neve, de fel vannak tüntetve az adott alkatrészre vonatkozó főbb paraméterek is. Egy fűnyírókerék esetében például láthatod a kerékméretet, a tengelyméretet és a tengelyhosszt is. Más alkatrészek esetén persze más paramétereket láthatsz.

A legfőbb adat a cikkszám. Ha tudod az előző alkatrészed cikkszámát, akkor éppen olyan cikkszámút kell venned, és biztosan nem fog ebben az esetben csalódás érni.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten