Leköptek egy szurkolót Debrecenben, a kézilabda-Eb csoportmeccsén

Goran Krsztevszki (b) és Goce Georgievszki (j), az észak-macedón, valamint Vasko Sevaljevic, a montenegrói válogatott játékosa a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság A csoportjában játszott mérkőzésen a debreceni Főnix Arénában 2022. január 15-én.
Goran Krsztevszki (b) és Goce Georgievszki (j), az észak-macedón, valamint Vasko Sevaljevic, a montenegrói válogatott játékosa a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság A csoportjában játszott mérkőzésen a debreceni Főnix Arénában 2022. január 15-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Botrányos jelenetekkel ért véget a szombat esti Montenegró – Észak-Macedónia (28-24) kézilabda Eb-mérkőzés a debreceni Főnix Arénában – írja a Rangadó.

Az esetről videó is előkerült, ezen az látható, hogy miközben a montenegróiak megköszönték a biztatást saját szurkolóiknak, az északmacedón drukkerek addig hergelték a győztes ellenfelet, hogy az egyik montenegrói játékos, Marko Lasica elvesztette a fejét, és leköpte az egyik drukkert:

A balhé szerencsére nem fajult el, de a játékost minden bizonnyal eltiltják majd egy időre.

A meccsen egyébként kint volt Kósa Lajos is, aki a szintén nagy kézilabdarajongó Ruszin-Szendi Romulusszal, a hadsereg főparancsnokával csodálta meg a mérkőzést.

Ruszin-Szendi Romulusz altábornaggyal, a Honvédség Parancsnokával nézzük az Észak-Macedónia Montenegró meccset a Főnixben. Ő is nagy kézilabda rajongó.

Posted by Kósa Lajos on Saturday, January 15, 2022

Kapcsolódó hírek