Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Papírtasak vagy papír okmánytasak – meglepően sokrétű alkalmazás

Papírtasak vagy papír okmánytasak – meglepően sokrétű alkalmazás

Bátran fogadni mernék arra, hogy nagyítóval sem találnék egykönnyen olyan ismerőst széles e világon, akinek bármikor is a szíve csücske lett volna a leltározás. Be kell vallanom, hogy én is e körbe számítom jómagam. Pedig majd’ minden cég életében eljön az a történelmi pillanat, amikor is szükségessé válik számba venni, mi fölött rendelkezik és mi az, ami valamilyen úton-módon nem lelhető már fel, pedig ott kellene lennie valahol a többi tárgy között.

A leltározás általában keservesen indul, de van pár olyan praktika, amellyel azért sokkal gördülékenyebbé tehető a lebonyolítása. Azt ugyan nem lehet megspórolni, hogy tételesen számba vegyük a dolgokat, de például a papírtasak, más néven papír okmánytasak nagyon nagy segítséget jelenthet a folyamat hatékonyabb és gyorsabb lebonyolításában.

Mutatja az adatokat és előre is jelez nekünk

Ezek a kicsi, de létfontosságú csomagolási segédanyagok nem csupán a küldemények pontos célba juttatásában játszanak kiemelkedő szerepet, hanem egy raktárban például a bontatlan, lefóliázott raklapok tartalmáról és mennyiségéről is nagyon pontos és lényeges információkat szolgáltathatnak. Leltározáskor így nem kell majd egyenként felbontani a raklapon lévő dobozokat, hanem elég csak a fóliára felragasztott papír okmánytasakban lévő adatokat rögzíteni. Ugyanígy a polcokon álló dobozok oldalára felragasztott kis tasakok rejthetik a mennyiségi adatokat.

Ha év közben rendszeresen és kitartóan rögzítjük a folyamatosan ezekben a dobozokban tárolt cikkek fogyását, máris sokat tettünk a leltározás gyorsabbá és pontosabbá tételéért. Az újabb beszerzés szükségességét is könnyebben észlelhetjük majd így.

Bízhatunk benne

Természetesen a papírtasak vagy papír okmánytasak – hasonlóan a biztonsági futártasakokhoz – alapvetően a szállítmányozásban és a küldemények továbbítása területén szerzett elévülhetetlen érdemeket. Hiszen nem csupán a helyes és biztonságos csomagolási technika lényeges akkor, amikor valamit egyik helyről a másikra szeretnénk továbbítani, hanem a pontos címzés is elengedhetetlen. És bizony a címzésnek mindvégig a csomagon kell maradnia. Sérülésmentesen és jól láthatóan. Ebben segít a papírtasak vagy papír okmánytasak.

Könnyedén felragasztható, egyszerűen és biztonságosan zárható

Az öntapadós papírtasak vagy papír okmánytasak igazán sokoldalú partner. A Relatív-A Kft. weboldalán igen sokféle méretben és formában elérhető, a csomagolástechnika adu-ász termékei. Mindkettő igazán egyszerűen használható, strapabíró és környezetbarát változatban is elérhető.

A papírtasakba vagy papír okmánytasakba helyezett dokumentumok a szállítási folyamat során végig a helyükön maradnak, köszönhetően a tasak hátoldalán lévő erős öntapadó ragasztófelületnek, védve víztől, kosztól, egyéb sérülésektől.