Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

A TEK elismerte: átverte őket a V4-es csúcsra belógó és ott szelfiző képviselő

A TEK elismerte: átverte őket a V4-es csúcsra belógó és ott szelfiző képviselő
Fotó: Facebook/Mindenki Szegedért Mozgalom

Az elvileg szigorú biztonsági intézkedések ellenére simán besétált Emmanuel Macron és Orbán Viktor, illetve a visegrádi országok kormányfőinek decemberi budapesti csúcstalálkozójára Szabó Bálint, az elsősorban botrányairól ismert szegedi önkormányzati képviselő.

A korábban az MSZP-ben és a DK-ban is megfordult, majd a Fidesz felé is elkalandozó politikus az általa működtetett Mindenki Szegedért Mozgalom Facebook-oldalán osztott meg több fotót is arról, hogyan épült be az európai politikai elitbe. Az egyik képen az is látható, hogy sikerült csatlakoznia a védett konvojhoz, és még szelfizni is tudott a tárgyalóasztalán ülő politikusok közelében.

V4-FRANCIA CSÚCS BUDAPESTEN…A Visegrádi Négyek – köztük Magyarország – miniszterelnökei találkoztak ma Emmanuel Macron…

Posted by Mindenki Szegedért Mozgalom on Monday, December 13, 2021

A Belügyminisztérium a 24.hu kérdésére azt felelte, hogy a csúcstalálkozón nem történt rendkívüli esemény, így nem indítottak vizsgálatot. A TEK később a lapnak elismerte, hogy az információk valósak. A TEK főigazgatója, Hajdu János a levél szerint minden részletre kiterjedő értékelést ismertetett az állomány előtt, amelyet ugyan nem hozták nyilvánosságra, de a lap úgy tudja,

a titkosított értékelés mellett komoly megrovásokat is kiosztottak az érintetteknek, sőt személyi konzekvenciái is voltak az ügynek.

Szabó Báint egyébként azért lógott be a találkozóra, hogy tesztelje a rendszert. A képviselő szerint abszurd, hogy milyen könnyen jutott el Emmanuel Macron közelébe.

Szabó Bálint nevéhez számos botrányos eset köthető a közelmúltból. A legmulatságosabb talán a tavaly év eleji meséje volt, amikor egy általa beígért, Botka Lászlót „leleplező” sajtótájékoztatóra nem érkezett meg, majd egy jó fél napra nyoma is veszett. A politikust a rendőrség eltűnt személyként kereste, majd amikor előkerült azt mesélte, hogy elrabolták, és a cipőfűzőjével egy égő szalmabálához kötözték. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, amelyet később bizonyítékok híján megszüntettek.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt