Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Négyen meghaltak Tapolcánál, amikor vonattal ütközött egy autó

Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén.
Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén. Fotó: MTI/Varga György

Négyen meghaltak, egy ember életveszélyesen megsérült szombat délelőtt Tapolcánál, ahol egy vonat és személygépkocsi ütközött. A rendőrség közlése szerint a baleset Tapolca közigazgatási területén, a 7345-ös számú úton egy vasúti átjáróban történt.

Az elsődleges információk szerint az autóban utazók közül négyen meghaltak, egy ember pedig életveszélyesen megsérült, állapotáról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.

Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén.

Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén.Fotó: MTI/Varga György

A Mávinform azt közölte: a Tapolcáról Budapestre 9 óra 34 perckor indult sebesvonat Kisapáti közelében ütközött egy személygépkocsival. A vasúttársaság tájékoztatása szerint az átkelőben a fénysorompó jól működött, tilos jelzést mutatott. A vonaton senki sem sérült meg – tették hozzá.

A baleset miatt várhatóan kora délutánig szünetel a vasúti közlekedés Tapolca és Badacsonytördemic-Szigliget állomások között, ahol a vonatok helyett pótlóbusz közlekedik. Ezért az észak-balatoni Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani – jelezték.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a badacsonytomaji hivatásos, a tapolcai önkormányzati és a szintén tapolcai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentés mellett a vonat utasainak átszállításában is segítettek.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz