Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

3360 új koronavírusosról, 82 halottról tájékoztattak az év utolsó napján

Megkapja egy nő a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagját a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban 2021. október 30-án.
Megkapja egy nő a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagját a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban 2021. október 30-án. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

3361 új fertőzöttet igazoltak az elmúlt 24 órában, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 256 415-re nőtt a beazonosított fertőzöttek száma – közölte a koronavirus.gov.hu december 31-én.

Elhunyt 82, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 39 186 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 111 676, az aktív fertőzöttek száma pedig 105 553-ra csökkent. 3492 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 334-en vannak lélegeztetőgépen.

Megjegyezték, a beoltottak száma 6 266 064, közülük 5 981 569-en már a második, 3 176 553-an pedig már a megerősítő harmadik oltását is megkapták. Hangsúlyozzák, az omikron vírusvariáns Magyarországon is terjed, ezért továbbra is az oltás felvételére kérik az oltatlanokat és a megerősítő oltás felvételére a négy hónapnál régebben oltottakat.

Hozzátették: az ünnepek alatt is van lehetőség oltásra időpontfoglalással. Már megnyílt az internetes időpontfoglaló a 12-17 évesek megerősítő harmadik oltásához.

Kapcsolódó friss hírek

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték