Meghalt Damu Roland

A színész 47 éves volt.

Damu Roland 2012. március 20-án a Fővárosi Törvényszéken, ahol erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a sorozatszínészt, valamint 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától.
Damu Roland 2012. március 20-án a Fővárosi Törvényszéken, ahol erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a sorozatszínészt, valamint 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

December 27-re virradóan meghalt Damu Roland színész, szinkronszínész, a Jóban Rosszban sorozat egykori szereplője. Halálhírét családja is megerősítette a Blikknek.

Damu Roland decemberben került kórházba, két oltás után kapta el a koronavírust, intenzívosztályon ápolták. Úgy tudni, mélyaltatásban tartották, állapota olyan súlyos volt, hogy műtüdő lélegeztette.

Az Index emlékeztet, Damu Roland egészségi állapotáról 2021 nyár végén érkeztek rossz hírek, akkor arról írtak a lapok, hogy betegségei miatt nem tudott már munkát vállalni, ezért ismerősökhöz, barátokhoz fordult segítségért, hogy ki tudja váltani gyógyszereit.

Kapcsolódó hírek