Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Meghalt Damu Roland

A színész 47 éves volt.

Damu Roland 2012. március 20-án a Fővárosi Törvényszéken, ahol erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a sorozatszínészt, valamint 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától.
Damu Roland 2012. március 20-án a Fővárosi Törvényszéken, ahol erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték a sorozatszínészt, valamint 5 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

December 27-re virradóan meghalt Damu Roland színész, szinkronszínész, a Jóban Rosszban sorozat egykori szereplője. Halálhírét családja is megerősítette a Blikknek.

Damu Roland decemberben került kórházba, két oltás után kapta el a koronavírust, intenzívosztályon ápolták. Úgy tudni, mélyaltatásban tartották, állapota olyan súlyos volt, hogy műtüdő lélegeztette.

Az Index emlékeztet, Damu Roland egészségi állapotáról 2021 nyár végén érkeztek rossz hírek, akkor arról írtak a lapok, hogy betegségei miatt nem tudott már munkát vállalni, ezért ismerősökhöz, barátokhoz fordult segítségért, hogy ki tudja váltani gyógyszereit.

Kapcsolódó friss hírek

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag