Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Belföld

Újra kiment a fényre Orbán Viktor, most itt bukkant fel nagy titokban, egy marék ember előtt

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Baleset érte Márki-Zay Pétert

Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.
Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Elmaradnak Márki-Zay Péter vasárnapra tervezett programjai, mert az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét szombat este baleset érte.

Márki-Zay a Facebook-oldalán azt írta, egy „kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten van túl”, de a kampány ígérete szerint nem áll meg, pár nap múlva begipszelt kézzel folytatja. A történtekkel kapcsolatban annyit közölt: a szombat estét a gyerekeivel töltötte egy budapesti strandfürdőben, ahol együtt játszottak, amikor a bal kezének egyik csontja eltört, és azonnal operálni kellett.

Kedves Barátaim!Egy kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten vagyok túl. A kampány nem áll meg, pár nap múlva…

Posted by Márki-Zay Péter on Sunday, December 19, 2021

„A műtét vasárnap reggel megtörtént, a sebész elmondása szerint rendben ment. Remélem, minél hamarabb hazaengednek Hódmezővásárhelyre. Az alkaromat január végéig kell rögzíteni, azaz az ünnepek alatt és után egy darabig marad a gipsz…”

– tette hozzá a politikus, megjegyezve: ettől függetlenül szombaton az egyesült ellenzék első országos jelöltfelkészítője még rendben lezajlott, az új Országgyűlés leendő tagjai „lelkesek és elszántak”, a kormányváltó népszavazás aláírásai pedig nagy számban gyűlnek az utcákon.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!