Novák Katalin is lekevert egy sallert Rákay Philip családszakértőnek

Az ellenzéki politikusok gyerekei körül gúnyolódó fideszes megmondó nehezen viseli, hogy léteznek szerető apák is.

Rákay Philip, a Patrióta nevű ellen-Partizán Youtube-csatorna műsorvezetője.
Rákay Philip, a Patrióta nevű ellen-Partizán Youtube-csatorna műsorvezetője.

Férjéről posztolt babahordozós fotót Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, amit nehéz nem állásfoglalásként értelmezni abban a hisztériában, melyet Rákay Philip adott elő a napokban, mikor felzaklatta a momentumos Fekete-Győr András babahordozós képe.

Nosztalgia: a férjem és ma már szinte felnőtt fiunk 2004-ben.Egyetértek: a babának és az édesapának, édesanyának is…

Posted by Novák Katalin on Thursday, December 16, 2021

„Egyetértek: a babának és az édesapának, édesanyának is sokat ad a testi-lelki közelség. A családpolitikánk éppen erről is szól: a szülők szabadon dönthessenek arról, hogyan osztják meg maguk között a feladatokat”

– üzente Novák Katalin a Rákay-féléknek, akik úgy tűnik, már ott tartanak az ellenzék- és gender-utálatukban, hogy azt is ők akarják megmondani, ki kötheti magára a gyerekét.

Emlékezetes, kedden a Momentum politikusa olyan képet posztolt, amin párhetes kisbabája babahordozóban van a mellkasára kötve. Rákay Philip ezen annyira felháborodott, hogy „Szép, új világ” megjegyzéssel gyúnyolódva osztotta meg Fekete-Győr posztját, mintha ez valami új dolog lenne, hogy már az apák is szerethetik a fiukat (neki bizonyára az, hiszen még az apja után kapott Kálmán keresztnevét is lecserélte – a szerk.).

Éppen a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójára készülök. Holnap lesz momentumosokkal a nagy közös csomagolás,…

Posted by Fekete-Győr András on Tuesday, December 14, 2021

Rákay reakcióját a saját követői sem értették, így a bátor megmondó végül törölte a posztját, majd az átkos Klubrádióig szaladt, hogy remegő hangon magyarázza a frusztrációját. A balul sikerült akció nyomán eközben rengeteg férfi kezdett el babahordozós képet posztolni a közösségi médiában.

Rákay Philipet egyébként már néhány hete is kiakasztotta, hogy miféle családok léteznek: Mikuláskor Tordai Bence posztjánál duzzogott azon, hogy a Párbeszéd politikusának gyerekei környezetbarát csomagolásban kapják az ajándékot.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek