Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Tuti sikert szeretnél az ajándékoddal?

Persze a kérdés költői, hiszen senki sem azért ad ajándékokat, hogy a másik ember ne örüljön, hanem épp ellenkezőleg! Azért adunk, hogy mosolyt csaljunk az arcokra, és persze mi is örülünk, ha azt látjuk, hogy az ajándékkal célt értünk. Az meg egyenesen fantasztikus érzés, hogy hónapok múltán is azt látod, hogy használatban van az a bizonyos ajándék. Mert akkor valóban nem volt értelmetlen és hiábavaló a próbálkozásod!

Ugyanakkor rengeteg esetben merül fel nehézség, amikor bizony elég nagy fejtörést okoz, hogy mit válasszunk annak, akit épp ajándékozni készülünk.

https-__www.ajandek-otletek.hu_ - 2021 december - Cikk2

Te is voltál már így, nem? Amikor például a karácsonyi húzáson olyan kollégát vagy diáktársat húztál, aki igazán nem állt hozzád közel, épp ezért azt sem tudtad, hogy mivel kedveskedj. Vagy egy távoli rokon esetében, ahova nem szeretnél üres kézzel sem menni, de butaságot sem szeretnél venni.

No, ilyen esetekben az ajandek-otletek.hu igazi jolly jokere a bögre és a pohár! Halljuk, hogy milyen kifogások törnek elő benned, de olvass csak tovább!

Ha azt hiszed, hogy lejárt lemez…

Akkor bizony tévedsz!

Bögrét ajándékozni igenis menő. Olyan bögrét ajándékozni, amely az ajándékozottról szól, az pedig egyenesen csúcs!

Hogy miért is van ez így?

Mert mindenki iszik! Vizet, kávét, teát, üdítőt, alkalmanként bort. Azt pedig ugyebár pohárból vagy bögréből szokás. Így aztán a pohár és a bögre az egyik leggyakoribb tárgy, amihez az ember naponta többször is hozzányúl.

Ha pedig ilyenkor olyan bögre várja, ami valami olyanra emlékezteti, ami számára fontos (egy filmsorozat, egy kedves vagy épp vicces idézet, akkor eszébe fogsz jutni, és örömmel fog majd rád gondolni. Ez pedig sosem rossz, nemde?

Nincs olyan, hogy elég bögre!

Főleg, ha belegondolsz, hogy bizony néha minden háztartásban akad olyan helyzet, hogy az összes bögre és pohár a mosogatógépben tisztul épp. Hogy ezt elkerüld, akár a hétköznapokon, kifejezett különleges alkalom nélkül is ajándékozhatsz bögrét vagy poharat.

A párodnak, a gyermekednek, a barátaidnak, a kollégáidnak vagy éppen magadnak is!

Ha azt hiszed, hogy láttál már minden bögrét, akkor főleg érdemes végignézni az ajandek-otletek.hu bögrekollekcióját, és meg fogsz lepődni!

Vicces, kedves, üzengetős, filmes bögrék és poharak egész serege vár!

A folyadékfogyasztás rendkívül fontos!

Életmód-tanácsadó cikkek tömkelege hívja fel újra és újra az emberek figyelmét a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztásának a fontosságára!

Hogy akár te, akár a szeretteid a lehető legjobban oda tudjanak figyelni erre a roppant fontos dologra, minimum egy klassz bögre vagy pohár kell. Mármint egy otthonra, egy a munkahelyre, egy vésztartaléknak, egy pedig a kertbe. Szóval sok kell, vagyis minél több! Épp ezért ideje elindulni a bögreszerző körutadra, persze csak virtuálisan!

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Ez a KDNP-s férfi szeretne mondani valamit Önnek a termékenységtudatosságról

Elhunyt Ferge Zsuzsa

Benyújtották a törvényjavaslatot, betiltják a 18 év alattiaknak az energiaitalok eladását

Pénztárcabarát fürdőtippek a hosszú hétvégére

Tisztítószer került a Szentkirályi ásványvizébe, ezt a szériát hívta vissza a gyártó