Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Felhőalapú alkotási felületek

HirdetésHirdetés
Felhőalapú alkotási felületek

A digitális térben történő alkotás manapság igencsak elterjedt és népszerű a művészek körében. Az alkotók igényeihez alkalmazkodva újabb és újabb lehetőségekkel állnak elő a legnagyobb szoftvervállalatok. Lássuk a felhőalapú alkotási felületek előnyeit!

Alkotói igényekhez igazodva

Minden vállalkozás sikerének titka mögött a szabadon áramló kreativitás és az egyediség áll. Ahhoz, hogy minderre lehetőség legyen, fontos, hogy legyen egy olyan platform, amely kielégíti az alkotók igényeit.

A digitális platformokon, eszközökön dolgozó művészek legfontosabb szempontjait szerencsére egyre több gyártó hallgatja meg. A legfőbb igények egyike a felületek közötti kooperáció, amely elősegíti a hatékonyság és a digitális lehetőségek jobb kihasználását.

Bármilyen művészeti ágon tevékenykedő szakemberről legyen szó, az alkotás folyamatának könnyebbé és hatékonyabbá tétele elengedhetetlen. Ennek következtében a munka egyre több formátumban és felületen megy végbe, minél több erőforrást bevonva és alkalmazva.

A cégek legfontosabb szempontja az idő, amely a vállalaton belüli kreatív csapatok együttműködésében játszik fontos szerepet. Ezt a kooperációt minél hatékonyabbá, könnyebbé és gyorsabbá téve jelentős javulás érhető el az eredményekben.

Az Adobe MAX éves sajtóeseményének keretein belül előrukkolt az alkotói igényekre reagálva egy igazi újítással. A Creative Cloud nevű platform kapott egy remek ráncfelvarrást, hogy a hatékonyság, a könnyebb együttműködés és az önkifejezés jobban menjen, mint valaha.

Próbáld ki az Adobe kiváló alkotói szoftvereit a Szoftver.hu által!

Felhőalapú képszerkesztők és rajzolós szoftverek

A világ leghíresebb képszerkesztő programja a Photoshop, valamint a legnépszerűbb grafikai szoftver, az Illustrator eddig csupán az alkalmazás telepítése után működött az eszközökön.

Az Adobe azonban lehetővé tette, hogy ez a két rendkívül fontos program online is elérhető legyen. Így bárhonnan, bármilyen eszközről hozzáférhetünk az alkotásokhoz, amely jelentősen kedvez mind a nagyvállalatok kreatív dolgozóinak, mind a digitális nomádoknak is.

Egy URL link segítségével megoszthatjuk a projekteket, így exportálás és bonyolult e-mailben való küldözgetés nélkül küldhetőek jóváhagyásra vagy javításra az alkotások. Ez pedig a szoftver letöltése vagy előfizetés megléte nélkül elérhető a megfigyelő számára.

A Creative Cloud előfizetéssel rendelkezők pedig bátran módosíthatják a Photoshop vagy Illustrator projekteket az internetes böngészőjük segítségével. Előbbi a Photoshop on the Web verziójával érhető el, utóbbi pedig még privát béta verzióban, az Illustrator on the Web felületén tekinthető meg.

Segítség a filmiparnak is

A Frame.io is beállt az Adobe sorába. Ez a felhőalapú szoftver lehetőséget biztosít a filmes alkotók számára, hogy a rendezői, forgatókönyvírói és egyéb visszajelzésekhez szükséges kommunikációt könnyebbé tegyék.

Szerezd be az alkotáshoz szükséges szoftvereket biztos forrásból!

Ez is érdekelhet

Megszünteti egy szolgáltatását a DIGI, rengetegen szívhatnak miatta

Súlyos hiba a Facebooknál, a Messenger és az Instagram is használhatatlan

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

A Yettel is odavág az ügyfeleknek: durva tarifaemelés jön márciustól, mutatjuk

Csalók most a Microsoft nevében telefonálnak, ezt kell tenni, ha téged is felhívnak

Rekordszámú személyes adatot kért ki a magyar kormány tavaly a Facebook-felhasználókról