Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Ami télen hátrány, az egy szoláriumstúdióban lehet előny is! Húzz hasznot belőle!

Ami télen hátrány, az egy szoláriumstúdióban lehet előny is! Húzz hasznot belőle!

Télen talán egy kicsit nehezebb az embereknek elugrani a strandra, hiszen ahhoz pár órát utazniuk kellene. A legtöbben erre elegendő időt és pénzt sem tudnak áldozni. Vannak, akik viszont nem békülnek ki ebben az évszakban sem a hófehér bőrrel. A tél egyik legnagyobb hátránya egyértelműen az, hogy ilyenkor nem tudunk barnulni.

Kedves szoláriumtulajdonos! A következő pár sorban most adunk neked néhány marketingtippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudod az embereket a stúdiódba csábítani! Ne feledd, számodra a hátrány is lehet előnyös!

Mire helyezd a hangsúlyt?

Érdemes hatni a potenciális vendégekre pszichológiai értelemben is, vagyis arról beszélni, amire vágynak, és ezzel kapcsolatban releváns információkkal is el kell látnod őket.

A nyaralás alatt szerzett napbarnított bőr színe télre halványulni látszik, a bőr kifakul és sápadttá válik, ami már-már a betegség hatását is kelti. Ilyenkor jöhetsz te, a “megmentő”, aki közli az emberekkel, hogy a hideg időszakban sem kell lemondaniuk a barna bőrről! Amennyiben tökéletes csöveket szereztél be, akkor ez a kis szóbeszéd néhány hét alatt is eredményeket hozhat!

Tarol a hangulat

A hideg időben nyakig sálba burkolózunk, és bármennyire öltözünk is fel, ennek ellenére megesik, hogy néha átfagyunk. Látod, még az időjárás is kedvez a szoláriumozásnak! A stúdióban mindenki felmelegedhet, a kellemes és meleg hőmérséklet csak bónusz, mivel szép barna bőrrel távozhatnak az ügyfelek!

A szoláriumozással hozhatunk egy kis nyarat a zord télbe! Amennyiben szeretnél néhány vadiúj felszerelést, akkor a Hollandimpex KFT szoláriumgépei között érdemes keresgélned, hiszen a legkorszerűbb darabok várnak téged!

Látod? Egy kis észszerű marketing és rögtön megduplázódik majd a vendégek száma! Remélem, tudtam neked segíteni, és hasznos ötletekkel gazdagodtál! Fordítsd az előnyödre a hátrányokat!

Kapcsolódó friss hírek