Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Gyurcsány Márki-Zay Péterrel találkozott, fontos bejelentést tett

„Így fogok tenni. Akkor így.”

Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

„Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így”

– írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc DK-elnök azután, hogy Arató Gergely képviselőtársával együtt megbeszélést folytatott Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölttel.

Arató a Telexnek megerősítette, hogy Márki-Zay valóban azt kérte: Gyurcsány ne vegyen részt nyilvánosan a választási kampányban. Azt viszont leszögezte, magát a DK-t semmilyen formában nem érinti ez a kérés. A DK-s politikus szerint a kérés Dobrev Klárára sem vonatkozik, róla egyébként sem esett szó a találkozón.

Nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így.

Posted by Gyurcsány Ferenc on Saturday, December 11, 2021

A Telex megszólaltatta Márki-Zay Pétert is, aki szintén jó hangulatúnak nevezte a Gyurcsányékkal folytatott megbeszélést.

„Valóban arról beszéltünk, hogy külön-külön ne kampányoljunk. Ezt kértem a DK elnökétől, pontosan úgy, ahogy az egységes ellenzék többi pártjának elnökétől is”

– magyarázta Márki-Zay, hozzátéve: ez nem egyénekről szól, hanem a közös kampányról.