Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

166 elhunytról, 6884 új fertőzöttről tájékoztattak pénteken

Hamarosan megnyílik az időpontfoglaló az 5-11 éves gyermekek oltásához is.

Törőcsik Katalin reumatológus Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinát ad be egy pedagógusnak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház oltópontján Kecskeméten 2021. április 1-jén.
Törőcsik Katalin reumatológus Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinát ad be egy pedagógusnak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház oltópontján Kecskeméten 2021. április 1-jén. Fotó: MTI/Ujvári Sándor

6884 új fertőzöttet igazoltak december 10-re, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 182 922 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma – adta hírül legfrissebb tájékoztatásában a koronavirus.gov.hu.

Elhunyt 166 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 36 429 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 968 897 fő, az aktív fertőzöttek száma 177 596 fő. 6939 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 573-an vannak lélegeztetőgépen.

Eddig 6 176 567 embert oltottak be, közülük 5 883 873-an a második, 2 906 959-en pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

Az összegzés azt is megemlíti, hogy az oltási akcióban már összesen 1 millió 314 ezren vettek fel oltást, viszont arról most nem szólnak, hogy közülük mennyi volt az első oltásos. A csütörtöki adatokból még az látszott, hogy az akcióban az első vakcináért sorba állók aránya nem érte el a 12 százalékot.

Közölték azt is, hamarosan megnyílik az időpontfoglaló az 5-11 éves gyermekek oltásához is. Ezzel kapcsolatban felhívták a szülők figyelmét, hogy érdemes minél előbb regisztrálni a gyermeket a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, mert csak az érvényes regisztrációval rendelkező szülők fognak tudni időpontot foglalni a gyermeknek. A szülők a gyermek adataival és eddig a regisztrációnál még nem használt e-mail-címmel regisztrálhatják a gyermeket.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz