Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Lélegeztetőgépre került az olimpiai bajnok Csollány Szilveszter

Koronavírus-fertőzéssel ápolják, a Facebookján egyelőre szünetelnek a vakcinaellenes posztok.

Csollány Szilveszter magyar olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász a TV2 Exatlon című műsorában.
Csollány Szilveszter magyar olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász a TV2 Exatlon című műsorában. Fotó: TV2

Csollány Szilveszter megfertőződött a koronavírussalírja a Magyar Nemzet. A lap szerint az 51 éves, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

A propagandaújság állítólag még november 23-án kereste a sportolót egy interjú miatt, de türelmet kért, mondván, gyengélkedik. Múlt hétfőn aztán már csak sms-ben reagált az újabb megkeresésére, azt üzente, továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. Ma délután derült ki: súlyos állapotban van, először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

A Magyar Tornaszövetség a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.

A Blikknek a sportoló környezetéből azonban többen is megerősítették a hírt, egyik ismerőse azt mondta:

„Szilveszter három héttel ezelőtt kapta el a betegséget, de akkor még nem tűnt súlyosnak a baj. Bő egy héttel ezelőtt aztán súlyosabbra fordult az állapota, olyannyira, hogy végül Sopronból egy fővárosi kórházba szállították, intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. Mást egyelőre nem tehetünk, mint imádkozunk azért, hogy jobban legyen.”

Csollány valószínűleg nem volt beoltva, erre utal a Facebook-oldala is, ahol korábban szinte naponta osztott meg különféle oltás- és vírustagadó ökörségeket, némelyiket a közösségi oldal „False information” címkével meg is jelölte.

Kapcsolódó friss hírek