Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

489-en haltak meg hétfőre, 22 ezer új fertőzöttet találtak

Jelenleg 7440 koronavírusos beteget ápolnak kórházban.

Védőfelszerelést viselő ápolók egy lélegeztetőgépet ellenőriznek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított egyik osztályon az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben 2020. március 24-én.
Védőfelszerelést viselő ápolók egy lélegeztetőgépet ellenőriznek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított egyik osztályon az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben 2020. március 24-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

22 699 új fertőzöttet igazoltak december 3-5. között, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 157 568 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma – közölte hétfőn a koronavirus.gov.hu.

A hétvégi adatokat összesítő összefoglaló szerint az elmúlt három elhunyt 489 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 35 611 főre emelkedett.

Az aktív fertőzöttek száma 189 753 főre emelkedett, 7440 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 586-an vannak lélegeztetőgépen. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 932 204 fő.

Megjegyzik, az oltási akcióban már összesen 1 millió 139 ezren vettek fel oltást, közülük 931 ezren már a harmadikat adatták be maguknak, 135 ezren pedig végre eljutottak odáig, hogy felvették az első vakcinát. A meghosszabbított oltási akció december 12-ig tart, előzetes időpontfoglalás nélkül is lehet menni az oltópontokra reggel 7 óra és este 19 óra között.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül