Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Orbán üzent Varsóból: Brüsszel ma a bevándorlást támogatja, a családokat és a gyermekeket pedig nem védi meg

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő (j) tárgyal a varsói miniszterelnöki hivatalban 2021.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő (j) tárgyal a varsói miniszterelnöki hivatalban 2021. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Brüsszel ma a bevándorlást támogatja, a családokat és a gyermekeket pedig nem védi meg, pedig éppen fordítva kellene, hogy legyen

– kábítja követőit legújabb Facebook-videójában Orbán Viktor.

A miniszterelnök Varsóból üzent haza, ahol beszámolója szerint tizenkét olyan pártvezető találkozik, aki hangot akar adni annak a sok tízmillió embernek, akik ma európai polgárok, de úgy érzik, hogy nem képviselik őket.

Meg akarjuk változtatni a brüsszeli politikát // We want to change the politics of Brussels

Meg akarjuk változtatni a brüsszeli politikát // We want to change the politics of Brussels

Posted by Orbán Viktor on Friday, December 3, 2021

„Nem akarunk bevándorlást, de azt akarjuk, hogy első legyen a család és a gyermek. Meg akarjuk változtatni a brüsszeli politikát, hosszú hónapok óta készülődünk már arra, hogy létrehozzunk egy erős és befolyásos pártszövetséget”

– magyarázta Orbán Viktor.

„Remélem, ma és holnap ebbe az irányba fontos lépést teszünk majd” – tette hozzá a kormányfő.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője korábban úgy nyilatkozott, hogy Orbán Viktor európai konzervatív pártvezetők munkaülésén vesz részt Varsóban.

Péntek este az MTI-nek elmondta, a program kezdetén Orbán Viktor négyszemközti megbeszélést folytatott Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel, majd az európai pártvezetők munkavacsorája vette kezdetét.